PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,899 kez görüntülenmiş, 251 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan moment104

MuZZooZZii

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
42
7
8
valla ağalar 4.51 sürümlü ps5 var bende birde 6.72 sürümlü ps4 PS4 bütün oyunları pkg ile atabiliyorum ordan ssd ye attırıyorum cihaza sıkıntısız oynuyorum ama
ps5 en iyi şekilde nasıl jailbreak yapılır aylarca video izlememe rağmen anlayamadım desem yeridir. youtb uygulamasıyla mı yapsam daha iyi olur netfx uygulamasıylamı yapsam iyi olur yoksa link ile jb yapsam daha iyi olur bunu bulamıyorum herkes farklı farklı jb den bahsediyor bendeki 4.51 sürüm piyasanın en iyisi diye biliyorum uzun zamandır ps4 den oynadığım için ps5 i 5 defa açmışımdır bunun bana tam yöntemini a dan z ye anlatacak babayiğit aranıyor moddedw videolarınıda izliyorum tr ye çevirip ama inanın kafam almıyor varmı böyle bir babayiğit. :))

darksmoke86

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
7
1
3
evet 👍 12.70 e güncelleme yap sonra da p2jb yapacaksın ama bilgisayar da lazım bir de elinde starwars racer oyunu olması gerekiyor digital ya da fiziki olarak yoksa yapamıyorsun maalesef bir de bir detay var 2 saat bekleme süresi var bu jb nin sabır işi bilgin olsun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

bir de tam jailbreak olmuyor oyun atıp oynayamıyorsun daha bir de öyle bir durum var bilgin olsun onun için ayrıca bir paylaşım daha bekleniyor

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
258
52
28
60
Son sürüm için webkit yapmışlar teyit eden oldu mu?

Furicorn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2015
64
33
18
Resident evil requiem 1.20 patch ile çıkmış. Crimson desertde geliyor. yani 12.70 versiyona kadar bütün oyunları artık oynayabilecegimiz anlamına geliyor.. 9.60 versiyon ps5im var. Cesaret edip 10.01 yapmadım hala

Son düzenleme:

Mpy12

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2025
15
0
1
kırık ps4üm var heves edip 12.70 sistem yazılımlı bir ps5 aldım. JB için bekletiyordum ama şuan farkettimki içinde youtube netflix vs hiç bir uygulama oyun yok ( Sıfırlanmış ). Bu haliyle beklemenin bi manası yok sanırım şuan en mantıklısı 13.20ye güncelleyip hem uygulamaları hem de star wars rr oyununu yüklemek mantıklı olan mı acaba? Yoksa illaki ps5im bomboş da olsa 12.70 de beklemeli miyim?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,215
783
113
40
kırık ps4üm var heves edip 12.70 sistem yazılımlı bir ps5 aldım. JB için bekletiyordum ama şuan farkettimki içinde youtube netflix vs hiç bir uygulama oyun yok ( Sıfırlanmış ). Bu haliyle beklemenin bi manası yok sanırım şuan en mantıklısı 13.20ye güncelleyip hem uygulamaları hem de star wars rr oyununu yüklemek mantıklı olan mı acaba? Yoksa illaki ps5im bomboş da olsa 12.70 de beklemeli miyim?
bı gün güzel bir bilgi geldi, kesinlikle oyunu olmayanlar 12.70 üzerine şimdilik çıkmasın. Gece bir gelişme oldu komik bir şekilde yeni webkit açığı bulundu. FW 13.20’ye kadar çalışıyor.

Portlandığında 12.70 oyunu olmayanlar kullanabilir, gerçek bir Webkit açığı.

zecoxao.github.io/ntfonto/

13.20 için JB yılbaşından önce yayınlanmayacak. bu arada 12.70 için mutlaka çıkacak, burada kullanıcıya kalan durum güncelleyip Star Wars almak yada beklemek. Tamamen kişisel bir karar olucak.

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
189
86
28
bı gün güzel bir bilgi geldi, kesinlikle oyunu olmayanlar 12.70 üzerine şimdilik çıkmasın. Gece bir gelişme oldu komik bir şekilde yeni webkit açığı bulundu. FW 13.20’ye kadar çalışıyor.

Portlandığında 12.70 oyunu olmayanlar kullanabilir, gerçek bir Webkit açığı.

zecoxao.github.io/ntfonto/

13.20 için JB yılbaşından önce yayınlanmayacak. bu arada 12.70 için mutlaka çıkacak, burada kullanıcıya kalan durum güncelleyip Star Wars almak yada beklemek. Tamamen kişisel bir karar olucak.
Webkit açığı y2jb gibi bir şey mi? P2bb olmadan olursa tadından yenilir.