ÇÖP KUTUSU ps5 13.60 itemzflow

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde xwg3454 tarafından oluşturulan ps5 13.60 itemzflow başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı ps5 13.60 itemzflow
Konbuyu başlatan xwg3454
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xwg3454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xwg3454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2021
23
0
1
meraba arkadaslar ilk kez kirma islemi yaptim 13.60 yeni kirildi biliyorsunuz bende daha onceden klasorlu oyunlar indirmistim arastirdigimda itemzflow adli uygulama ile oyunlari aciyorlar ama ben yukledim program calismiyor nedeni nedir acaba
baska bi program vs mi var

xElwys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2025
54
4
8
etahen kurulumu eta hen yerine onion hende kurabilirsin etahen yüksek sürümlerde sıkıntı yaratıyor sana tavsiyem onion hen kurman

xwg3454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2021
23
0
1
usta biraz cahilim :) etahen nedir onuda bi arastirmam lazim pkg oyunu kurdum ps4 oyunu ama klasor oyunlari dolu hdd

xElwys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2025
54
4
8
simdi söyleki sen gidip mesela ps5 xplorer yada sonynin geliştirmedigi storeda olmayan resmi olmayan uygulamaları çalıştırmana yarayan bir payload gibi düşünebilirsin sorun değil bu arada araştıra araştıra öğreniyorsun

xwg3454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2021
23
0
1
simdi söyleki sen gidip mesela ps5 xplorer yada sonynin geliştirmedigi storeda olmayan resmi olmayan uygulamaları çalıştırmana yarayan bir payload gibi düşünebilirsin sorun değil bu arada araştıra araştıra öğreniyorsun
tesekkur ederim bi video veya form varmi yonlendirebilecegin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...