PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,016 kez görüntülenmiş, 289 yorum ve 61 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan necoist

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
305
82
28
arkadaşlar, hepsi bir arada bir uygulama buldum çok başarılı yapmışar, içinde a'dan z'ye herşey var, kullanmanızı tavsiye ederim, klasör oyunları paket oyunlar falan hepsi atılabiliyor, oyun paketliyor, cihazı kontrol ediyor, istatistikleri gösteriyor dünden beri kullanıyorum adam yapmış bu işi.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
şimdi denedim. bu uygulama çok hoşmuş. tavsiye ederim. kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv, elfldr yüklemesini yaparak eşleştirme yapabilirsiniz.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Etahen hariç her şey çalışıyor mu? Ben de 12.40 dayım ve beklemedeyim hâlâ :D Eski usül 50 dk
neyi bekliyorsun :)

Onu ben de bilmiyorum henüz gerçekten iyi olur çünkü kimi diyoe dosya ile attım ki mi diyor pkg olarak çalıştırdım ciddi bilmeyen için çok zor ben bilmiyorum hala
forumda anlatıldı hiç sayfaları gezmiyorsunuz valla :)

Admin bu sürümün linkini atar mısın ve bunu yükledikten sonra FPKG yükleme yapıp oynar mıyız bu akşam güncelemeyi düşünüyorum eger hala 007 James bond oyunu Blackport olmazsa bu sürüm geçip burdan denemek istiyorum
007 12.20 için kurdum backport 4.xx olarak yazıyor zaten.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
227
87
28
42
Biraz daha iyileştirme bekliyorum, bana kalırsa bu method asıl olarak 13.XX sürümleri için çıktı. 12.xx sürümlerde bolca çökme durumu okuyorum. 3-5 gün daha geçsin bakarız.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
305
82
28
Biraz daha iyileştirme bekliyorum, bana kalırsa bu method asıl olarak 13.XX sürümleri için çıktı. 12.xx sürümlerde bolca çökme durumu okuyorum. 3-5 gün daha geçsin bakarız.
12.20 kullanıyorum ve çökme diye birşey yok. şöyle bir durum var; oyunların uzantıları ve harddiskleriyle ilgili karışıklıklar var. bu jailbreak ile alakalı değil ve yakında pkg hepsi için geçerli olduğunda sadece pkg olacak ve diğerleri çöp olacak diye tahmin ediyorum. bunun dışında gönül rahatlığıyla kurabilirsin.

alexhunterph1

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
50
150
33
Tuna abi şunu bir inceler misin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
gerçekliği nedir ve gün içinde bahsi geçen kstuff-ng gerçek mi bu mu

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
227
87
28
42
12.20 kullanıyorum ve çökme diye birşey yok. şöyle bir durum var; oyunların uzantıları ve harddiskleriyle ilgili karışıklıklar var. bu jailbreak ile alakalı değil ve yakında pkg hepsi için geçerli olduğunda sadece pkg olacak ve diğerleri çöp olacak diye tahmin ediyorum. bunun dışında gönül rahatlığıyla kurabilirsin.
Şu anda exfat vs pkg ile götürüyorum işi. Şu eylül ayı oyunlarını pkg yapabilelim o zaman benim için tmmdır. Artık 50dk beklememek gerçekten çok iyi oldu. Ben zaten eve gidince konsol başına oturana kadar 1 saatten fazla geçiyor:D O yüzden takip ediyorum her yorumu ve olabilecek şeyleri de öğreniyorum.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
31
1
8
42
Kurulumda yaptığımız manuel internete bugün bağlanamıyorum hata veriyor. Benzer durumu yaşayan var mı ?

darling306

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2024
8
0
1
konsolum 13.42 ilk fırsatta kırmayı düşünüyorum. bu işlemi ilk defa yapacağım inşaallah başaralı olurum. bu işlem için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum özelliklede mctuna @mctuna 'ya

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
26
3
3
benım surumum 13.20 pkg desteklemıyor suan sanırım klasorlu oyunları nasıl dahılıde calıstırabılırım acaba