- Eki 1, 2019
- 305
- 82
- 28
-
Öne çıkan konu
şimdi denedim. bu uygulama çok hoşmuş. tavsiye ederim. kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv, elfldr yüklemesini yaparak eşleştirme yapabilirsiniz.arkadaşlar, hepsi bir arada bir uygulama buldum çok başarılı yapmışar, içinde a'dan z'ye herşey var, kullanmanızı tavsiye ederim, klasör oyunları paket oyunlar falan hepsi atılabiliyor, oyun paketliyor, cihazı kontrol ediyor, istatistikleri gösteriyor dünden beri kullanıyorum adam yapmış bu işi.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
neyi bekliyorsunEtahen hariç her şey çalışıyor mu? Ben de 12.40 dayım ve beklemedeyim hâlâEski usül 50 dk
forumda anlatıldı hiç sayfaları gezmiyorsunuz vallaOnu ben de bilmiyorum henüz gerçekten iyi olur çünkü kimi diyoe dosya ile attım ki mi diyor pkg olarak çalıştırdım ciddi bilmeyen için çok zor ben bilmiyorum hala
007 12.20 için kurdum backport 4.xx olarak yazıyor zaten.Admin bu sürümün linkini atar mısın ve bunu yükledikten sonra FPKG yükleme yapıp oynar mıyız bu akşam güncelemeyi düşünüyorum eger hala 007 James bond oyunu Blackport olmazsa bu sürüm geçip burdan denemek istiyorum