PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,179 kez görüntülenmiş, 379 yorum ve 64 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Noxeble

Mpy12

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2025
57
13
8
Videodaki işlemleri yaptım. 007 PKG kurdum ama girişte uygulama başlatılanıyor CE-100022-5 hatası veriyor. Nasıl çözebiliriz.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
315
87
28
VİDEO EKSİK . KIRMA ADRES LİNKİ GİRMEDİNİZ
adres yok zaten. kullanma kılavuzuna girince jailbreak geliyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar birşey merak ediyorum. 13.6 PS slim modelini WebKit autoloader metoduyla kırdım ve gerekli payloadlari yükledim. Suandan itibaren internet bağlantısıni tamamen kapatıp WebKit ile kırma yapabilir miyim?
hayır 127.0.0.1 yapmalısın. sorun çıkmaz zaten o dns'de.

Videodaki işlemleri yaptım. 007 PKG kurdum ama girişte uygulama başlatılanıyor CE-100022-5 hatası veriyor. Nasıl çözebiliriz.
007 klasörlü oyun dahili harddiskte çalışmıyor anladığım kadarıyla. exFAT uzantılıyı indirip deneyin.

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
36
4
8

Ben dediginiz gibi yaptım dns yi öyle kırıyorum ama direk ps acıp kırınca donuyo 1-2 dk bekleyince sorun olmuyo bu arada

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
159
21
18
46

Yeni Relapse Exploit ile PS5 tüm modellerde 7.00 ve 13.60 arası Jailbreak işlemi yapılabiliyor...

Hemen aşağıdaki videomuzdan offline şekilde jailbreak yapabilirsiniz

Bu tarz içeriklerin olması için forumumuzu ve youtube sayfamızı takip etmeyi unutmayın

İyi eğlenceler

EDİT: Şuan offline özelliği çalışmamaktadır

Teşekkürler

Brunch

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2026
4
0
1

007 klasörlü oyun dahili harddiskte çalışmıyor anladığım kadarıyla. exFAT uzantılıyı indirip deneyin.
Cevap için sağolun. Peki bunun tamamen internet ihtiyacı olmadan kırma durumları var mı hocam? Yada bu DNS in çalışmama gibi bir durumu

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
159
21
18
46
Cevap için sağolun. Peki bunun tamamen internet ihtiyacı olmadan kırma durumları var mı hocam? Yada bu DNS in çalışmama gibi bir durumu
Vidyoda belirtiyor

Yeni Relapse Exploit ile PS5 tüm modellerde 7.00 ve 13.60 arası Jailbreak işlemi yapılabiliyor...

Hemen aşağıdaki videomuzdan offline şekilde jailbreak yapabilirsiniz

Bu tarz içeriklerin olması için forumumuzu ve youtube sayfamızı takip etmeyi unutmayın

İyi eğlenceler

EDİT: Şuan offline özelliği çalışmamaktadır

Kstuffmi kstufflitemi hangi payloadlsri kullanmamizi tavsiye edersiniz.etahen calsiyormu 13.20deyim bi stabil yapamadim cihazi.fpkg indirip kuramjyoruz herhalde dimi direk cihaz icin uygulama ile

Noxeble

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2009
80
7
8
Benim sürüm 12.40 şimdi ben 13.60'a nasıl güncelleyeceğim ?