PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,032 kez görüntülenmiş, 636 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan murat977

murat977

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2009
13
2
3
48
Selam, exfat a çevirmek ne kadar sürüyor?
Benim pc hızlı sayılır ama % 0 da 10 dk kaldı sanırım iptal ettim yine bekliyodu anlamadım neyi yanlış yaptım.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
331
95
28
Hocam buradaki butun islemleri aynen yaptım cihaz kiriliyor, oyun da aciyor fakat son kisimdaki youtube jailbreaki yapamadim ekte yazan dosyalari gereken yerlere attim fakat en son youtube girdigimde jailbreak islemi yerine internet hatasi aliyorum nereyi atliyorum anlamadim
hatada ne yazıyor hocam? ağı kapalı yapmadınız dimi, ağ açık olacak. dns 127.0.0.1 deneyin olmazsa.

Head2Beast

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2020
23
1
3
bende klasorlü indirdim 183 gb exfata çevirdim olmadı sen bu sitede verilenden mi indirdin kral ben yetişemedim o linklere
Kral pro da çalıştırmayı başardım sonunda. Önce oyunu klasör olarak indir sonra APR-EMU dosyası var bi tane onu oyun klasörünün içindeki fakelib klasörünün içindeki aynı isimli dosyayla değiştireceksin. PS5 Upload uygulamasıyla da PS5e attım bu şekilde ve çalıştı.