PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,091 kez görüntülenmiş, 711 yorum ve 72 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arcaozen

mrth87

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
41
11
8
yolverine oyununu çalıştırdım hata alanlar yanlış yerden indiriyor soyleyim oyunu superpsx den indirince çalıştı klasör formatlı olarak hatta türkçe bile yaptım şu an formatını ffpsfc yapıyorum birde böyle deneyip atacam bakalım çalışacakmı
Hocam türkçe yama dosyası nerde var?

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
359
77
28
Bende yapamadım bi türlü hesabı etkinleştiremedim
Slm bende sifirlanmis hesap hesap ile denileni yaptım sorunsuz YouTube çalışıyor kırma hemen hiç etkinleştirme ile uğraşmadım

Ama şöyle birşey var eski ps5 in 12.40 y degi kurmuştum daha önce ond ayoutube var kurmada hata vw di ama kurulum tamamlandi YouTube geldi ondan sonra bu YouTube kırma geldi denileni yaptım sorunsuz oldu bend e daha hiç hata almadkm okadar kapat aç yaptım sorunsuz oluyor

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
62
8
8
youtube ile düzgün bir şekilde kırabildim ancak 127.0.0.1 DNS ile internet bağlantısı başarısız yazmıyor bağlı yazıyor sorun olur mu?