PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,539 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
39
152
33
45
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
;buradan payload elf i indir.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
buradan da bilgisayarına uygun olanıindir.
ps5 in ipsini yaz pldmgr_v0.5.2.elf dosyasını seç send payload de direk gidiyor zaten.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
28
1
3
42
;buradan payload elf i indir.
buradan da bilgisayarına uygun olanıindir.
ps5 in ipsini yaz pldmgr_v0.5.2.elf dosyasını seç send payload de direk gidiyor zaten.
böyle hata veriyor

ps yeniden başlatınca oldu. gerekli yüklemeleri yaptım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
28
1
3
42
13.60 sürümü kullanıcısı olarak ps5 i kırdım. şimdi exfat harici harddiske oyunları kalsörlü mü atmam lazım? sanırım pkg çalışmıyor

Lady_Akari

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
209
34
28
Arkadaşlar yeni yayınlanan oyunları pkg yaparsak cihazda kurabiliyor muyuz deneyen var mı? Cihazım 10.40

enginyahya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2009
26
0
1
39
Hocam videodaki herşeyi yapıyorum ancak eta hen vs yüklenmiyor debug settings geliyor diğerleri yüklenmiyor neden olabilir ??