PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,219 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,787
61,520
113
44
Siteye Git
tüm komutları yaptım eta hen kurulmadı debug settings aktif bir yerde hatamı yaptım acaba sistem 13.6
Etahen çok önemli değildir buna takılmayın

Payloadlardan kstuff - backpork - shadownmount yükleyin yeterlidir,oyunları oynayabilirsiniz

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
horizon chase 2 oyunu dediğim gibi çalıştı hocam 12 gb'dan 4.8 gb'a düştü ve formatı da ffpfsc oldu, valla en son 3-4 yıl önce ps4 pro vardı, pkg yüklüyor geçiyordun, ne çok değişmiş ya, öğlenden beri uğraşırım yeni alıştım sisteme :) çok fazla tool var.
evet ama aslında işlemler otomatikleşiyor. kılavuz-autoloader yapmak yeterli şimdilik payload manager otomatik yükleniyor sonunda. offline olayını aktifleştirirlerse tek tıkla işlemler tamam olacak. ps4 için usb yapıyorduk filan sonra hepsi tek tık oldu.

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
449
276
63
12:40 versiyon benim cihaz kırdım PlayStation 1 oyununu attım god of War Türkçe dublaj çalıştırdı şimdi castlevania niye indirdim denemek için oyunu başlatmadı debug setings orada mı var payload

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
28
1
3
42
X te biri yazmış 13.60lar için bir yöntemle fpkg çalışıyor diye. Umarım doğrudur

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
12:40 versiyon benim cihaz kırdım PlayStation 1 oyununu attım god of War Türkçe dublaj çalıştırdı şimdi castlevania niye indirdim denemek için oyunu başlatmadı debug setings orada mı var payload
Payload Manager medya kısmında olması lazım kırdıysan mutlaka vardır.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

X te biri yazmış 13.60lar için bir yöntemle fpkg çalışıyor diye. Umarım doğrudur
Hadi inşallah.

dopexchief

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2024
4
0
1
dns tutmuyor ilk kılavuz yerine geçemiyorum 13.60 sürümüm hangi dns kullanmalıyım şuan

Kopukboy1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
37
9
8
Kernel panic yiyor sürekli kapanıyor cihaz çözümü var mıdır cihazı kapatıp açtıktan sonra autoloader başlatıyorum donuyor ve cihaz kapanıyor