PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,962 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
dns tutmuyor ilk kılavuz yerine geçemiyorum 13.60 sürümüm hangi dns kullanmalıyım şuan
Dns 160.250.133.190 yap kaydet ve internet açık olsun. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kernel panic yiyor sürekli kapanıyor cihaz çözümü var mıdır cihazı kapatıp açtıktan sonra autoloader başlatıyorum donuyor ve cihaz kapanıyor
kılavuz aşamasından sonra autoloader yapmayı dene.

Kopukboy1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
37
9
8
Dns 160.250.133.190 yap kaydet ve internet açık olsun. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün.

kılavuz aşamasından sonra autoloader yapmayı dene.
Kılavuz aşamasında zaten kernel sekmesinde takılıyor sonra tamamen donuyor bir kere başarılı oldu sonra videoya göre cihazı kapatıp açtım direk autoloader açınca ne olacak diye ondan sonraki tüm denemeler başarısız

capcom

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
130
23
18
41
13.42 ps5 proyu jailbreak yaptım. Denemek için silent hill 1 pgk ps1 oyununu yükledim açıldı.

saksiiso12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2014
8
0
1
ilgili videolarda anlatılan işlemleri yaptım ancak siyah ekranda en son r2 tuşu gelmiyor. Debug setting geliyor ancak kstuff yüklenmiyor.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,787
61,517
113
44
Siteye Git
ilgili videolarda anlatılan işlemleri yaptım ancak siyah ekranda en son r2 tuşu gelmiyor. Debug setting geliyor ancak kstuff yüklenmiyor.
R2 tuşuna basmadığınız zaman payload’lar server’dan yüklenmez,dns ler çok yoğun olabilir bir müddet sonra düzelecektir

Kopukboy1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
37
9
8
Payload manager autoloader ile yüklenmiyordu pcden gönderdim ama Ps5 kapatıp açınca şimdi o da açılmıyor her seferinde yeniden mi göndereceğiz acaba yüklediğim payload manager açmaya çalışınca pldmgr.elf yüklediğinizden emin olun diye bir uyarı veriyor

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
81
24
8
13.60 JB için echo dayımız kstuff-ng projesini geliştiriyor, birkaç güne yayınlar inşallah, şuan link yok, ffpkg, pkg desteği varmış.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
Kılavuz aşamasında zaten kernel sekmesinde takılıyor sonra tamamen donuyor bir kere başarılı oldu sonra videoya göre cihazı kapatıp açtım direk autoloader açınca ne olacak diye ondan sonraki tüm denemeler başarısız
cihaz kilitlenip kernel panic olunca yeniden başlattıktan sonra hiçbir işlem yapmadan cihazı tekrar yeniden başlat. cihazın sağlığı için çok önemli bu. sonra tekrar dene. cihaz normalin dışında kapanırsa ve ikinci üçüncü kez aynı şey olursa cihazına zarar verirsin. kendi elinle tekrar başlatırsan tekrar tekrar deneyebilirsin. güncellemeler kapalı olacak, dns girdikten sonra kaydet diyeceksin, interneti açık bırakacaksın ve kılavuza gireceksin.

Payload manager autoloader ile yüklenmiyordu pcden gönderdim ama Ps5 kapatıp açınca şimdi o da açılmıyor her seferinde yeniden mi göndereceğiz acaba yüklediğim payload manager açmaya çalışınca pldmgr.elf yüklediğinizden emin olun diye bir uyarı veriyor
her seferinde kılavuz autoloader ve payload manager yapman gerek. autoloader payload manager otomatik açıp kuruyor eğer otomatik kurulacakları seçtiysen.