PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,522 kez görüntülenmiş, 304 yorum ve 61 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulwi

yusuf3939

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2021
352
53
28
12.20 sürüm de çok oyunda çökme meydana geldi başına gelen varmı kapanıyor makine .

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
34
1
8
42
Ps kapatıp açılınca otoloader basıyorum, bir şeyler yükleniyor solda elf ile biten yazılar çıkıyor ve kapanıyor. Sonrasında pkg manager gibi yüklenen uygulamaları açmaya çalıştığımda bağlantı yok diyor. Ne zamanki pcden payload manager göndersem o zaman düzeliyor. Bunun başka yolu yok mu? Sürüm 13.60 ve Payload manager yüklü

yani neden autoloader çalıştırdıktan sonra Payload manager açılmıyor ???

Son düzenleme:

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
222
50
28
Ps kapatıp açılınca otoloader basıyorum, bir şeyler yükleniyor solda elf ile biten yazılar çıkıyor ve kapanıyor. Sonrasında pkg manager gibi yüklenen uygulamaları açmaya çalıştığımda bağlantı yok diyor. Ne zamanki pcden payload manager göndersem o zaman düzeliyor. Bunun başka yolu yok mu? Sürüm 13.60 ve Payload manager yüklü

yani neden autoloader çalıştırdıktan sonra Payload manager açılmıyor ???
11.60 üstü pkg desteği yok suanlik gelince ozaman yüklenir oynanır oyunlar

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
104
8
18
46
God of war sons of sparta yi yükledim, klasör seklinde, ama söyle bir hata aldim,

days gone remastered da da benzer hata verdi ve acilmadi oyun. bazi ps4 oyunlari sorunlu acildi, takila takila oynatiyor. red dead redemtion türkce yamali versiyonu kurdum sözde ps5 icin ama oyun ps4 oyunu gibi gösteriyor logo da, acilis videosunda izlersen oyundan atiyor, hemen gecersen oynayabiliyorsun ama bir süre sonra yine oyundan atti. amacim oyunlari türkce yama ile oynayabilmekti, bu sekilde biraz hayal kirikligi oldu, yeni kstuff ng yi bekleyecegim bakalim onunla düzelecek mi bu sorunlar.

Son düzenleme:

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
34
1
8
42
11.60 üstü pkg desteği yok suanlik gelince ozaman yüklenir oynanır oyunlar
Sorun oyunlar değil dostum. Sorun jailbreak yaptıktan ve webkit yükledikten sonra payload manager gelmemesi. Sadece pcden gönderdiğimde çalışıyor. Bunun çözümünü merak ediyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

God of war sons of sparta yi yükledim, klasör seklinde, ama söyle bir hata aldim, [ATTACH type="full"]4676[/ATTACH]

[ATTACH type="full" alt="4677"]4677[/ATTACH]

days gone remastered da da benzer hata verdi ve acilmadi oyun. bazi ps4 oyunlari sorunlu acildi, takila takila oynatiyor. red dead redemtion türkce yamali versiyonu kurdum sözde ps5 icin ama oyun ps4 oyunu gibi gösteriyor logo da, acilis videosunda izlersen oyundan atiyor, hemen gecersen oynayabiliyorsun ama bir süre sonra yine oyundan atti. amacim oyunlari türkce yama ile oynayabilmekti, bu sekilde biraz hayal kirikligi oldu, yeni kstuff ng yi bekleyecegim bakalim onunla düzelecek mi bu sorunlar.
Klasörlü oyunları Ps içinde nereye yüklüyoruz ?

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
229
87
28
42
God of war sons of sparta yi yükledim, klasör seklinde, ama söyle bir hata aldim, [ATTACH type="full"]4676[/ATTACH]

[ATTACH type="full" alt="4677"]4677[/ATTACH]

Türkçe yamada dikkat etmen gereken bir şey daha var o da yama oyunun hangi sürüm ve versiyonu için yapılmış. V1.00 mı V1.04 mü falan bunlara da dikkat etmek lazım.

aliplus

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
10
2
3
Cheatrunner, etahen vs. kurabilen var mı? Ben kuruyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor. Cheatrunner menüsü vs. gelmiyor.

Samoreys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2019
33
2
8
Klasörlü oyunları hangi dosyaya atıcaz ps5de data/homebrew kısmmına atıyorum yine görümüyor homebrew klasö ben oluşturdum ayrıca nanodns kstuff onionhen pegasus dl shadowmount plus payloadlarıno kullanıyorum ve sürümüm 13.60