PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,182 kez görüntülenmiş, 324 yorum ve 61 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

xwg3454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2021
22
0
1
arkadaslar meraba ile kez kirma yaptim ps5 13.60 itemzflow programi calismiyor bende klasorlu oyunlar indirmistim ama program acilmadigi icin goremiyorum pkg oyunlarida cok yuksel oldugu icin indirmeme firsat yok program neden calismiyor acaba

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
92
28
18
Klasörlü oyunları hangi dosyaya atıcaz ps5de data/homebrew kısmmına atıyorum yine görümüyor homebrew klasö ben oluşturdum ayrıca nanodns kstuff onionhen pegasus dl shadowmount plus payloadlarıno kullanıyorum ve sürümüm 13.60
klasörleri buraya atacaksın " /data/etaHEN/games " .exfat veya .ffpfsc de aynı dizinde olmalı, atınca shadowmount elf tetikle, oyunları görüyor otomatik kuruyor

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
Dün webkit bozulunca autoloader ve sonic isonunkini denedim 2 sindede debug settings bozuk bir sürü sekme var ve işe yarar bişey neden oluyo bu

Samoreys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2019
34
2
8
klasörleri buraya atacaksın " /data/etaHEN/games " .exfat veya .ffpfsc de aynı dizinde olmalı, atınca shadowmount elf tetikle, oyunları görüyor otomatik kuruyor
Dediğinizi yaptım oyunu gördü fakat bu sefer de oyunu açmaya çalışınca oyun veya başlatılamıyor diyor

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
104
8
18
46
Türkçe yamada dikkat etmen gereken bir şey daha var o da yama oyunun hangi sürüm ve versiyonu için yapılmış. V1.00 mı V1.04 mü falan bunlara da dikkat etmek lazım.
Mcpsp den indiriyorum oyun ve yamayı, aciklamada yazan sürümü yüklüyorum. Klasörlü olanları /data/homebrew/ içine atıyorum. Ps4 pkg leri de oraya atıyorum oradan yüklüyor onlarıda.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizi yaptım oyunu gördü fakat bu sefer de oyunu açmaya çalışınca oyun veya başlatılamıyor diyor
Böyle bir hata alıyor musun ?

Samoreys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2019
34
2
8
Mcpsp den indiriyorum oyun ve yamayı, aciklamada yazan sürümü yüklüyorum. Klasörlü olanları /data/homebrew/ içine atıyorum. Ps4 pkg leri de oraya atıyorum oradan yüklüyor onlarıda.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir hata alıyor musun ?
Yok böyle oluyor bende

Ekli dosyalar

Arcaozen

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
25
4
3
Dlps den homebrew klasörünün içine exFAT minecraft atıp taktım otomatik algılayıp kurdu ve sorunsuz çalıştı