PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,546 kez görüntülenmiş, 454 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LilCiro

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
114
13
18
46
ben klasörlü oyunlari exfat e cevirerek cözdüm sorunu , oyunlari klasörlü indiriyorum türkce yamayi icine koyuyorum sonra exfat a ceviriyorum. bir de böyle deneyin sizde de sorun cözülecek mi bakalim

ylmzcn088

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
22
2
3
Arkadaşlar, bilmiyorum yasak mı değil mi eğer yasaksa şimdiden özür dilerim benim gibi ps4 döneminden sonra bu işlere girişen arkadaşlar için bi telegram yada whatsapp kanalı kuralım ne dersiniz? Dahilide çalışan oyunların bilgisini alırız birbirimizden yada sorun yaşayanlara çözüm oluruz? Eğer yasaksa tekrardan özür dilerim

aliplus

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
14
4
3
Dün sorunsuz jb oluyordu bugün, sürekli webkit autoloader'da kitleniyor. Zorla kapatmak gerekiyor.
webkit v.0.5.2 versiyonu çıkmış deneyen oldu mu?

DraqoN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2013
96
12
8
37
Dün sorunsuz jb oluyordu bugün, sürekli webkit autoloader'da kitleniyor. Zorla kapatmak gerekiyor.
webkit v.0.5.2 versiyonu çıkmış deneyen oldu mu?
Yeni hen de sıkıntı var sanırsam güncelleme denenmiş ama çalışmıyor. Sürüm desteklenmiyor diye hata veriyor. JB işleminde problem yok fakat hen şuan sorunlu.