PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,567 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

fatrix-88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2023
32
9
8
Ne yaptınız oyun indiriyorum demiştiniz direk inen oyun çalıştımi ps5 cihazınız da
Klasör formatlı olarak indirin, rardan çıkarıp oyun dosyalarının olduğu ana klasörü dosya yükle diyip yükleyin o kadar. Yanlış hatırlamıyorsam akış yoluyla gönder demek yeterli. Gönderim bitince geçin ps e ve oynayın, bu kadar.

Edit: İmla

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
282
59
28
Klasör formatlı olarak indirin, rardan çıkarıp oyun dosyalarının olduğu ana klasörü dosya yükle diyip yükleyin o kadar. Yanlış hatırlamıyorsam akış yoluyla gönder demek yeterli. Gönderim bitince geçin ps e ve oynayın, bu kadar.

Edit: İmla
bende klasörlü açmadı ne fc 27 nede volverine exfat calıştı ikiside

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
26
6
3
45
siz denediniz mi? ben deneme yaptım fakat youtube ikinci kez açıldığında normal youtube açılıyor. henüz geliştirme aşamasında yakında tam sürümü çıkınca deneriz.
Evet denedim şuan öyle kullanıyorum diğerlerini kaldırdım. YouTube uygulamasını ilk açtığında jailbreak ve payload manageri başlatıyor . JB zaten yapılmış ise tekrar uygulamayı açarsaniz normal YouTube açılıyor. Daha önceki y2jb ler gibi ama çok hızlısı.

Kritik nokta eğer profil aktif ve sign yapılmamış ise daha once, profili prospero Manager ile ayarlardan Active ve self sign yapıp yeniden başlatmak.

Bu arada orjinal y2jb yapımcısı itsPLK'da yayınlamış.
Denemek isterseniz youtube uygulamasını mevcut yöntemle yükleyip /user/download/PPSA0165* klasörüne linkteki download0.dat dosyasını atarsanız gayet güzel çalışıyor.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme: