PS5 Yardım PS5 8.60 FW konsol

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Slash47 tarafından oluşturulan PS5 8.60 FW konsol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 213 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 8.60 FW konsol
Konbuyu başlatan Slash47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Portal3

Slash47

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 23, 2025
51
9
8
Ya bende 8.6 bir konsol var USB ile Y2JB yapıyordum usb'deki dosyaları yanlışlıkla sildim şuan hiçbir şekilde PS5 oyunları çalışmıyor ilginç bir şekilde PS4 oyunları çalışıyor ne yapıyım 10.01 yükselterek kiriyim mi ? Yoksa duzeltebilecegim bir yöntem var mı ?

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
401
147
43
Sadece kstuff çalışıyor galiba. Usb deki dosyaları doğru şekilde ayarlarsanız sorun çözülür. Yani kırmayı yaparken ilk usb yi tarar. Baktınız oldu bu sefer usb içindekileri cihaza taşıyacaksınız.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kırarken solda çıkan yazılardan neyin yüklenip yüklenmediği belli olur. (Autoload txt içindekilerin hepsi yükleniyor mu düzgün yükleniyor mu ona da bakılabilir)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,129
2,597
113
40
sakin bu cihazi guncelleme 8.60 webkit acigi olan bir firmware pisman olursunuz

Slash47

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 23, 2025
51
9
8
Sadece kstuff çalışıyor galiba. Usb deki dosyaları doğru şekilde ayarlarsanız sorun çözülür. Yani kırmayı yaparken ilk usb yi tarar. Baktınız oldu bu sefer usb içindekileri cihaza taşıyacaksınız.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kırarken solda çıkan yazılardan neyin yüklenip yüklenmediği belli olur. (Autoload txt içindekilerin hepsi yükleniyor mu düzgün yükleniyor mu ona da bakılabilir)
Eve gidince test edip yazıyım buraya hocam

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,602
14,186
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Etahensiz kullanınca yapamadığınız birşey oluyor mu?
Shadowmountplus ve kstuff yetiyor. Ps4/Ps5 oyunları çalışıyor, payload manager'da çalışıyor. Dosya aktarımı için webfilemanager kullanıyorum. Yapamadığınız birşey derken neyi kastediyorsunuz? Etahen'i payload manager'e eklersiniz, ister aktif edersiniz, ister kullanmazsınız.