PS5 Yardım PS5 9.40 Kırma sorunu hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan PS5 9.40 Kırma sorunu hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 167 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 9.40 Kırma sorunu hakkinda
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
132
56
28
36
Merhaba. Yaklasik 2 haftadir cihazimi kiriyor ve oynuyordum. Taki bugun ps4 kolu takana kadar. Takarken veritabani bozuldu dedi ve tekrar kirma yaptim. Kirma basarili debug settings geliyor ps4 oyunlari yukleme islemi yapilabiliyor ama onun disinda hicbirsey yapılmıyor oyunlar kilitli. İtemflow kilitli avatar changer kilitli xploler kiliyli hicbirine giremiyorum . Bu ps4 oyunu ve demosu ps5 sisteminde oynanmaz yaziyor. Cihaza formatta attim 3 kere sifirlama yaptim defalarca backup yaptim. Kirmaislemi sorunsuz oluyor ama cihaz sanki kirik degil gibi tepsi veriyor hicbirseye giremiyorum. Nedir bunu sorunu nerde sorun olustu? Varmi yardimci olabilecek ? Simdiden tesekkurler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Etahen gelmiyor

Son düzenleme:

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
275
79
28
Data bölümüne etahen dosyası hazirla ama ftp ile yükle başka biseyle yükleme

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
284
102
43
33
Youtube açıp manuel ip adresinden etahen 2.5 göndermeyi deneyelim önce lapse sonra etahen gönderelim.

Lapse 50000 yazman lazım etahen için 9021 yazman lazım Port alanina.