PS5 Yardım PS5 backport yapma hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde BlackHunter tarafından oluşturulan PS5 backport yapma hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 626 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 backport yapma hakkında
Konbuyu başlatan BlackHunter
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musaz

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
73
17
8
Bu oyunların çoğu hep klasör şeklinde geliyor pkg şeklin de olsa hem oyun için pkg olur hem blackport için de ps 4 mantığın dan nie gidilmiyor acaba
PS5'de durum farklı bizim kurduğumuz yedekleri aslında cihaz oyun olarak bile görmüyor (kupa vs alamıyorsunuz buradan anlayabilirsiniz) oyun dosyaları (pkg) donanım seviyesinde şifreleniyor. Hypervisör crack bile erişmeye yetmiyor. Hatta bazı oyunların yedeklemelerini bile kuramıyoruz (Stellar blade gibi). PKG için A5 Chip'in hacklenmesi lazım. Oda tahminim ancak PS6 çıkışından bir süre sonra olur olursa.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,254
821
113
40
PS5'de durum farklı bizim kurduğumuz yedekleri aslında cihaz oyun olarak bile görmüyor (kupa vs alamıyorsunuz buradan anlayabilirsiniz) oyun dosyaları (pkg) donanım seviyesinde şifreleniyor. Hypervisör crack bile erişmeye yetmiyor. Hatta bazı oyunların yedeklemelerini bile kuramıyoruz (Stellar blade gibi). PKG için A5 Chip'in hacklenmesi lazım. Oda tahminim ancak PS6 çıkışından bir süre sonra olur olursa.
Aslinda oyle birsey degil kupa artik alinabiliyor, Stellar Blade, Assasin Creed oyunlari ve SONY oyunlari apr emusuyla artik kurulabiliyor 1 hafta 10 gun icinde hepsi gelecek.

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
73
17
8
Aslinda oyle birsey degil kupa artik alinabiliyor, Stellar Blade, Assasin Creed oyunlari ve SONY oyunlari apr emusuyla artik kurulabiliyor 1 hafta 10 gun icinde hepsi gelecek.
Nasıl kupa alındığını ve apr emusunun ne olduğunu açıklar mısınız ?

Aslında öyle bir şey değil derken neyi kasdettiniz.

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
73
17
8
Tropy

APR Emu

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
PS5 sahnesi bu sene coştu umarım böyle gider. Oldukça yeni gelişmeler. Cihaz yedeklemeyi oyun olarak oynatmasa da kupalar elf yükü ile çözülmüş görünüyor. Umarım tamamen gelişir ve etaHEN içine yerleştirilir. PS5 için GoldHEN haberleri de var. Güzel haberler geliyor.

musaz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 21, 2009
181
60
28
Hımmm demek bu yüzdendi bende zere diyorum bu kupalar nerde şunu kazandın bunu yaptın mesajları çıkmıyordu, ayar mayarları kurcalıyordum bu bilgi oldu teşekkürler.