PS5 Yardım PS5 backport yapma hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde BlackHunter tarafından oluşturulan PS5 backport yapma hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 964 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 backport yapma hakkında
Konbuyu başlatan BlackHunter
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan skayn

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,306
901
113
40
Sony 10.01 sürümünden sonra her sürümde sistemsel olarak daha büyük değişiklikler yaptı hatta bazı API’lerin isimlerini bile değiştirdi. Yakında sadece HEN yaptığımızda bu özelliklere kavuşacağız biraz zaman gerekiyor sadece.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,306
901
113
40
ppsa31246 için olan backport işe yaramıyor. oyun açılır gibi oluyor, ardında siyah ekranda takılı kalıyor. exfat olarak açtım o ayrı.
Backport surumu bazen kotu olabiliyor, dogru dosyayi uygulamak gerekiyor bazen her backport her oyunda calismiyor onayli olanlari kullanin yorumlara bakin derim

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
76
19
8
dostum çip seviyesi diye bir şey yok, aslında şu an kullanılan shadow mount en iyi yöntem direk iso loader olarak kullanıyoruz. Dediğim gibi yakında goldHEN gelecek LM ise etaHEN geliştirmesine kişisel işleri yüzünden ara verdi
PS5 güvenlik katman

- Userland
- Kernel
- Hypervisor
- Platform Security Proccesor (PSP)

Flat_z 2 yıl önce hypervisör exploiti duyururken PSP (Güvenlik çipi / AMD Security Proccesor) Dump ettiğini açıklamıştı. Fakat dumptan öteye gidemedi. Kaynak:

6 ay önce de yine AMD PSP için haber yayınlandı fakat henüz devamı gelmedi. Kaynak :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Güvenlik çipi kısaltılmış ismi. Yok demek doğru değil. AMD PSP olmasaydı şu an Hypervisör exploit ile HEN yapılabilen 4.51 altı PS5’lere ps5 pkg kurabiliyor olurduk.