Slm hocam benim konsol 9.60 ps5 pro sürüm 9ve üstü olmazsa çalışmadığı belirtilmiş ayrıca ben bacak port dosyayı yapmadım düz oyunu rardan çıkardım öyle açıldı oyun bende
Slm hocam benim konsol 9.60 ps5 pro sürüm 9ve üstü olmazsa çalışmadığı belirtilmiş ayrıca ben bacak port dosyayı yapmadım düz oyunu rardan çıkardım öyle açıldı oyun bende
Hocam, Bende 10.01 sürüm. Etahen 2.6b. Rardan çıkarıyorum hdd üzerinde kullanmak istiyorum olmuyor. Bu sefer item ile dosyayı hdd üzerinden konsola atıyorum yine donup kalıyor. Backport dosyalarını atıyorum, bu zaman da hata alıyorum. Orginal dosyaları attığımda da yine aynı hatayı alıyorum.
Bende harici SSD üzerinden sorunsuz çalışıyor usb3.2grn 2 var baya güzel ve hızlı okuma yazması sorun yaşamıyorum ama kendi HDD Şi üzerinden daha olup olmadığı kimse belirtmesi haricinde sorunsuz çalışıyor FTP ile nasıl oluyor bana özelden yazarsanız sevinirim daha çekmedim o olayı hangi program gerekiyor varsa linkleri atarsanız mutlu olurum
Oyunu orjinal ilk indirdiğim gibi USB ye kopyala. Backport dosyalarini içine atma orjinali neyse öyle çalıştır az bekleyip çalışıyor
Sendeki USB okuma yazması düşükse birazdaha beklerseniz sorunsuz açılacaktır