PS5 Klasör Oyun [PS5] EA Sports FC 25 İndir

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [PS5] EA Sports FC 25 İndir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,684 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 43 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı [PS5] EA Sports FC 25 İndir
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sner

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
885
93
Oyunu başlattığımda açılmıyor ve donup kalıyor. Oyuna backport dosyalarını eklediğimde ise CE-107750-0 hatasını alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Oyunu başlattığımda açılmıyor ve donup kalıyor. Oyuna backport dosyalarını eklediğimde ise CE-107750-0 hatasını alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Slm hocam benim konsol 9.60 ps5 pro sürüm 9ve üstü olmazsa çalışmadığı belirtilmiş ayrıca ben bacak port dosyayı yapmadım düz oyunu rardan çıkardım öyle açıldı oyun bende

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
885
93
Slm hocam benim konsol 9.60 ps5 pro sürüm 9ve üstü olmazsa çalışmadığı belirtilmiş ayrıca ben bacak port dosyayı yapmadım düz oyunu rardan çıkardım öyle açıldı oyun bende
Hocam, Bende 10.01 sürüm. Etahen 2.6b. Rardan çıkarıyorum hdd üzerinde kullanmak istiyorum olmuyor. Bu sefer item ile dosyayı hdd üzerinden konsola atıyorum yine donup kalıyor. Backport dosyalarını atıyorum, bu zaman da hata alıyorum. Orginal dosyaları attığımda da yine aynı hatayı alıyorum.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Ftp ile atmaya çalışacağım bakalım ne oluyor
Bende harici SSD üzerinden sorunsuz çalışıyor usb3.2grn 2 var baya güzel ve hızlı okuma yazması sorun yaşamıyorum ama kendi HDD Şi üzerinden daha olup olmadığı kimse belirtmesi haricinde sorunsuz çalışıyor FTP ile nasıl oluyor bana özelden yazarsanız sevinirim daha çekmedim o olayı hangi program gerekiyor varsa linkleri atarsanız mutlu olurum

Oyunu orjinal ilk indirdiğim gibi USB ye kopyala. Backport dosyalarini içine atma orjinali neyse öyle çalıştır az bekleyip çalışıyor
Sendeki USB okuma yazması düşükse birazdaha beklerseniz sorunsuz açılacaktır
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şuan ben Star Wars Outlaws o da oynuyorum