PS5 etaHEN Cheat Dosyaları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan PS5 etaHEN Cheat Dosyaları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,009 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 58 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 etaHEN Cheat Dosyaları
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 13tamas

asym

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
145
47
28
46

Tüm ps5 Game Cheat Dosyaları Bu Link Üzerinden Güncelenecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 dosya gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.
  2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
Eyvallah

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
186
100
43
silent hill 2 de unable to detect patch version hatası veriyor hilede.
diğer oyunlarda da hile çalışmıyor
kstuff 1,6.7 güncellemiştim ondan mı ki?

kartal3462

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 8, 2025
56
16
8

Tüm ps5 Game Cheat Dosyaları Bu Link Üzerinden Güncelenecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 dosya gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.
  2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
teşekkürler

darkside_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 2, 2015
84
9
8
toplu zaten code kısmına tıkla zip dosyası olarak indirirsiniz
Hocam konudan bağımsız olacak ama şu:
linkte yüklemiş olduğunuz yamanın linki kırık durumda acaba yenileme şansınız var mıdır ? Size pm yoluyla yazacaktım ancak bulamadım tekrardan kusura bakmayın rahatsızlık verdiğim için.