PS5 Yardım Ps5 etahen ile alakalı yeni oyunlar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde wanfad33 tarafından oluşturulan Ps5 etahen ile alakalı yeni oyunlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 217 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 etahen ile alakalı yeni oyunlar
Konbuyu başlatan wanfad33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rifat16

wanfad33

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
134
70
28
26
ankara
Arkadaşlar 10.01 sürümündeyim etahen kullanıyorum oyunları itemzfollowdan açıyorum yeni oyunlar için bişey yapmama gerek varmı yoksa direkt gene aynı şekilde çalıltırıyormu spiderman vs için

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
382
173
43
34
Merhaba ıtemzflow kullanmayalım stabil çalışmıyor veri tabanı oluştur hataları oluyor.

Ps5 exfat formatlı oyunları ya da klasörlu oyunları shadowmounterplus elf dosyası ile çalıştırabilirsin etaHEN - games klasöru içerisine kopyaladiginda oyunu görüp oto olarak kuruyor

Ps4 oyunları oynarken shadowmounterplus calistirmaniza gerek yok hata yapabiliyor ps4 oyunları oynarken etahen 2.5 kullanalim yeterli.

Harici ssd de oynamak lazim dahilide exfat formatlı oyunlar sorun yapabiliyor.

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
564
195
43
46
BURSA
Merhaba ıtemzflow kullanmayalım stabil çalışmıyor veri tabanı oluştur hataları oluyor.

Ps5 exfat formatlı oyunları ya da klasörlu oyunları shadowmounterplus elf dosyası ile çalıştırabilirsin etaHEN - games klasöru içerisine kopyaladiginda oyunu görüp oto olarak kuruyor

Ps4 oyunları oynarken shadowmounterplus calistirmaniza gerek yok hata yapabiliyor ps4 oyunları oynarken etahen 2.5 kullanalim yeterli.

Harici ssd de oynamak lazim dahilide exfat formatlı oyunlar sorun yapabiliyor.
itemzflow dediğin gibi veri tabanı hatası veriyor. fakat jailbreak işlem sonrası etahen failed ve inject edilmedi diyor. itemzflow içine girip etaheni aktif edebiliyordum. etaheni başka yerden aktif edebilirmiyim

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
407
188
43
itemzflow dediğin gibi veri tabanı hatası veriyor. fakat jailbreak işlem sonrası etahen failed ve inject edilmedi diyor. itemzflow içine girip etaheni aktif edebiliyordum. etaheni başka yerden aktif edebilirmiyim
Etahen failed hatası verdiğinde
İtemzflow dan nasıl aktif hale getiriliyor.
Anlatabilir misin hocam.
Benim başıma çok geliyor etahen failed hatası
Sürekli ps5 i aç kapa yapmak zorunda kaliyorum

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
564
195
43
46
BURSA
İtemzflow a girince ana menüde options yapıyorsun. Çıkan listede etahen enable seçeneği var. Onu iki kez seçince aktif oluyor