PS5 etaHEN Cheat Dosyaları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan PS5 etaHEN Cheat Dosyaları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,009 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 58 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 etaHEN Cheat Dosyaları
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 13tamas

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
256
93
28

Tüm ps5 Game Cheat Dosyaları Bu Link Üzerinden Güncelenecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 dosya gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.
  2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]

Slm hocam ben öyle yaptım ama bendeki bir çok oyunu görmüyor dönüyor chet girince

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
259
448
63
Hepsi inmiş ama ps5 gormuyor
dosyaları rardan çıkarın 1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.

2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.
ps5 yeniden başlatın

Son düzenleme:

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
256
93
28
dosyaları rardan çıkarın 1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.

ps5 yeniden başlatın
Birebir aynısını yaptım sadece Vukong u görüyor