PS5 HACK PS5 etaHEN Cheat Dosyaları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan PS5 etaHEN Cheat Dosyaları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,661 kez görüntülenmiş, 244 yorum ve 94 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 etaHEN Cheat Dosyaları
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan oli5000

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Var işde onun içinde ps4 goldenhen ps5 eta hen var ps5 eta hendeyken 2 seçeneğe basıyorum altındaki bi yazı çıkıyor geri gidiyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Acaba ben sadece m4 klasörü attığım içinmi olmadıki bitane adam ps4 oyunları için bi kaç klasör daha atıyor
Dosya yöneticine gir Data etahen cheats klasörünü sil sonra o dediğin 2 seçeneğin en altındaki seçeneğe bas gene dosya yöneticisine gir bak bakalım cheats klasörü gene gelmiş mi ?

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43
Dosya yöneticine gir Data etahen cheats klasörünü sil sonra o dediğin 2 seçeneğin en altındaki seçeneğe bas gene dosya yöneticisine gir bak bakalım cheats klasörü gene gelmiş mi ?
Tamam hocam en kısa zamanda deneyeceğim inşallah

Hocam ben chat kılsörünü büyük yazmışım küçüğü gelmiş yenisine attım oldu teşekkürler

Son düzenleme:

aleyna can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2009
149
55
28
45

Tüm ps5 Game Cheat Dosyaları Bu Link Üzerinden Güncelenecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 dosya gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.
  2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
tesekur...

enesman123

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2021
61
11
8

Tüm ps5 Game Cheat Dosyaları Bu Link Üzerinden Güncelenecektir

1. Dosyayı Filezilla sunucusu veya PS5 dosya gezgini aracılığıyla /Data/etaHEN/Cheats/mc4 klasörüne yerleştirin.
  2. Trainer dosyasını mc4 klasörüne yerleştirdikten sonra, Cheats (WIP)/ klasörüne gidin ve "Cache And Reload Cheats List" seçeneğine tıklayın.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
teşekkürler

barlas_20

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2015
90
17
8
malesef yine kitleniyor oyun olmadı hile
TAMİR ETMEYİ NASIL YAPIYORSUN. RESİDENT EVİL REqUİM HİLESİ 1.200 OLAN VERSİYONU 1.300 YAPABİLME ŞANSIMIZ VAR MI

dosyayı tamir ettim ps5 te çalışması lazım test edip haber verebilirmisin
TAMİR ETMEYİ NASIL YAPIYORSUN. RESİDENT EVİL REqUİM HİLESİ 1.200 OLAN VERSİYONU 1.300 YAPABİLME ŞANSIMIZ VAR MI