PS5 Yardım PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 289 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
43
28
Arkadaşlar selam. Konsolumda hepimiz gibi payload lar yüklü. Konsolu alalı neredeyse 1.5 ay oldu. Benımde attıklarım dahıl içinde resimdeki payloadlar var. En güncelleri için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Karıştırdım bıraz ama tam emın olamadım hangisi en yeni diye. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
43
28
yeni shadowmount indir appr gerek yok artık - eğer güncel formda paylaştığım ktuff denersen.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
(1.7beta3 )

PKG oyunların çalışması için bunlar yeterlimi o zmn guncel olarak hocam ? resimlerde gereksiz bir şeyde varmı acaba söyleyebilirseniz çok sevinirim.

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
315
121
43
Sağolun hocam. Sadece bu shadowu ve kstuff güncelleyip fazlaları kaldırıp bi deneyelim. Ortalık carsı pazar olmuştu bende 😂
Ben autoloader kısmına sadece bu uygulamayı ekledim:
. PS5 kırıldığında (jailbreak yapıldığında) direkt olarak sadece bu uygulama başlıyor. Uygulamanın içerisine ihtiyacım olan FTP, DNS, dosya yöneticisi, Shadow ve KStuff gibi payload'ları ekledim; ancak sadece KStuff’ı otomatik başlatma listesine aldım ve 1 saniyelik bir gecikme süresi ayarladım.

PS5’i açıp jailbreak işlemini başlattığımda bu uygulama devreye giriyor ve 5 saniyelik süre içinde KStuff’ı otomatik olarak etkinleştiriyor. Eğer KStuff'ın yeni bir versiyonu çıkmışsa, otomatik başlatmayı iptal ederek USB üzerinden yenisini kuruyorum. Diğer .elf uzantılı payload'ları da otomatik başlatma kısmına ekleyebilirsiniz; fakat ben tercih etmedim, o an hangisine ihtiyacım varsa onu kendim başlatıyorum.

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
43
28
Ben autoloader kısmına sadece bu uygulamayı ekledim:
. PS5 kırıldığında (jailbreak yapıldığında) direkt olarak sadece bu uygulama başlıyor. Uygulamanın içerisine ihtiyacım olan FTP, DNS, dosya yöneticisi, Shadow ve KStuff gibi payload'ları ekledim; ancak sadece KStuff’ı otomatik başlatma listesine aldım ve 1 saniyelik bir gecikme süresi ayarladım.

PS5’i açıp jailbreak işlemini başlattığımda bu uygulama devreye giriyor ve 5 saniyelik süre içinde KStuff’ı otomatik olarak etkinleştiriyor. Eğer KStuff'ın yeni bir versiyonu çıkmışsa, otomatik başlatmayı iptal ederek USB üzerinden yenisini kuruyorum. Diğer .elf uzantılı payload'ları da otomatik başlatma kısmına ekleyebilirsiniz; fakat ben tercih etmedim, o an hangisine ihtiyacım varsa onu kendim başlatıyorum.
Aynı sistem hocam otomatik başlatma uyguluyorum bende. Bu pkg olayından sonra baya bi payload atmısım konsola. Hem gereksizleri çıkarmak hemde eski sürüm veya birden fazla olanları elemek için konuya hakim birini dinleyeyim dedim yanlıs işlem yapıp sıkıntı çıkmasın diye. Çok teşekkür ederim yine