PS5 Yardım Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ReaLioN tarafından oluşturulan Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 555 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı
Konbuyu başlatan ReaLioN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
125
124
43
Bir limiti yok aslında kutusuna göre değişiyor ama yhanova @yhanova dedigi gibi %70-%80 arası bir performans kaybı oluyor. Benim şaşırdığım nokta 560MB/s hız ps5 oyunlarını nasıl sorunsuz çalıştırabiliyor. Ve eğer oyunlar 560MB/s bile çalışıyorsa sony dahili de niye minimum 5,500 MB/s limit koymuş.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
284
102
43
33
Merhaba arkadaşlar ssd tyce c olarak bağlayıp oyun oynamayi deneyebilirmisiniz usb olarak bağlamaya göre daha hızlı oluyor ama biraz oynadıktan sonra oyundan atıyor bu durum type c olarak bağladığımda oluyor aynı durumu yaşıyormusunuz.

Oyun oynarken lag azalması için kstuff kapatalim usb olarak bağladimizda da yine lag oluyor ama harddisk kadar değil tyce c olarak çok iyi çalışıyor ama ondada oyundan atıyor sebebini bulamadim.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
284
102
43
Merhaba arkadaşlar ssd tyce c olarak bağlayıp oyun oynamayi deneyebilirmisiniz usb olarak bağlamaya göre daha hızlı oluyor ama biraz oynadıktan sonra oyundan atıyor bu durum type c olarak bağladığımda oluyor aynı durumu yaşıyormusunuz.

Oyun oynarken lag azalması için kstuff kapatalim usb olarak bağladimizda da yine lag oluyor ama harddisk kadar değil tyce c olarak çok iyi çalışıyor ama ondada oyundan atıyor sebebini bulamadim.
Bende mafia ve blindseye oyununda bazı hareketli sahnelerde az donma oldu. Type c bağlı. Type c arkadaki usb ye göre hızlı oluyor yazılmıştı forumda. Oyundan atma yok.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
125
124
43

Benim ssd type c ile bağlı ve aldigim günden beri hiç oyundan attığını görmedim. Yaşadığınız sorunun birçok sebebi var. Kullandiginiz Type c kablosu ile alakalı ya da ssd ısındığı için kendini kapatıyor olabilir.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
284
102
43
33
Benim ssd type c ile bağlı ve aldigim günden beri hiç oyundan attığını görmedim. Yaşadığınız sorunun birçok sebebi var. Kullandiginiz Type c kablosu ile alakalı ya da ssd ısındığı için kendini kapatıyor olabilir.
Farklı kablo ile denedim durum düzeldi kablodanmis gerçekten kablo sağlam ama yinede oyundan atıyor oyundan atma durumu olursa farklı tyce c kablosu deneyelim.

Tyce c Bağlandığında hızlı açılıyor kstuff da kapatıldığında donma azalıyor.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,594
5,142
113
Farklı kablo ile denedim durum düzeldi kablodanmis gerçekten kablo sağlam ama yinede oyundan atıyor oyundan atma durumu olursa farklı tyce c kablosu deneyelim.

Temu kapanmadan 3.2 10ghz kablo almıştım orijinal kablosunda bile daha hızlı veri atıyor:)

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
132
56
28
36
Arkadaşlar merhaba,

bugün 2. el kingston xs1000 1tb aldım 2000 liraya uyguna düştü.
ilk olarak bunu hangi uzantıda formatlamak lazım exfatmı nftc mi hangisi olacak ?

diğer sorum oyunları bunun içine atınca itemflow dan yolunu nasıl göstereceğiz ve anamenuden direk girebileceğiz varmı anlatabilecek ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bende yeni aldım taşınabilir ssd kingston. ssd den type c olarak çıkıyor ama usb olarak kablo bitiyor. usb çıkışı eklenti ile type c yapıyorum ama hız düşer diye düşündüm. siz kablo aldım demişsiniz 2 ucuda type c kablomu aldınız? aldıysanız benimlede paylaşırmısınız ne almak lazım 3.2 data kablosumu nasıl araştırma yapmam gerekiyor ?

Son düzenleme:

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
284
102
43
Arkadaşlar merhaba,

ilk olarak bunu hangi uzantıda formatlamak lazım exfatmı nftc mi hangisi olacak ?

diğer sorum oyunları bunun içine atınca itemflow dan yolunu nasıl göstereceğiz ve anamenuden direk girebileceğiz varmı anlatabilecek ?

Bende yeni aldım taşınabilir ssd kingston. ssd den type c olarak çıkıyor ama usb olarak kablo bitiyor. usb çıkışı eklenti ile type c yapıyorum ama hız düşer diye düşündüm. siz kablo aldım demişsiniz 2 ucuda type c kablomu aldınız? aldıysanız benimlede paylaşırmısınız ne almak lazım 3.2 data kablosumu nasıl araştırma yapmam gerekiyor ?
Burada 1.28 den 2.08 e kadarki işlem oyunun yolunu gösterme. Yalnız bu videonun genelinde harici hdd den cihazın hafızasına oyun yükleme yapılmış galiba. Siz şöyle yaparsınız. Harici ssd ye bilgisayardan kopyalarsınız. Sonra ps5 e takıp videodaki gibi oyunu gösterirsiniz

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
284
102
43
33
Arkadaşlar merhaba,

Bende de aynı ssd var tyce c aparatını bağla ps5 e de tyce c olarak bağlayıp sorunsuz oynarsin oyunları ıtemzflow dan dosya yolunu gösterince gözüküyor yukarıda ki Video da anlatımı var dosya formatı da exfat yapman gerekiyor.

Son düzenleme: