PS5 Yardım Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ReaLioN tarafından oluşturulan Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 555 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Harici M2 SSD Kullanımı
Konbuyu başlatan ReaLioN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
132
56
28
36
Bende de aynı ssd var tyce c aparatını bağla ps5 e de tyce c olarak bağlayıp sorunsuz oynarsin oyunları ıtemzflow dan dosya yolunu gösterince gözüküyor yukarıda ki Video da anlatımı var dosya formatı da exfat yapman gerekiyor.
Cihazin girisi type c . Ama cikisi usb A. Yani usb ile baglamak gerekiyor. Slim kasa on ve arka port giris hizlari ayni
İcine atiyordum evet simdi hariciden deneyecegim bakalim yarin deneyip haber veririm

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
259
448
63
arkadaşlar harici ssd yani taşınılabilir ssd den oyun oynadınızda kstuff artık kapatmaya gerek yok lag ve kasmalar artık yapmıyor dahilide oynarsanız kasma ve lag yapıyor kstuff sadece dahilide oynadınızda kapatın

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
132
56
28
36
arkadaşlar harici ssd yani taşınılabilir ssd den oyun oynadınızda kstuff artık kapatmaya gerek yok lag ve kasmalar artık yapmıyor dahilide oynarsanız kasma ve lag yapıyor kstuff sadece dahilide oynadınızda kapatın
Kesin bilgi degilmi? 5saniyeye ayarlamistim otomatik kapatsin diye. Tum oyunlari harici ssd den oynuyorum.

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
259
448
63
Kesin bilgi degilmi? 5saniyeye ayarlamistim otomatik kapatsin diye. Tum oyunlari harici ssd den oynuyorum.
Evet kesin bilgi ben oynadım the last of us dahilide kasıyor kstuff kapatınca kasmıyor harici ssd de denedim iki türlüde kasmıyor kendim denedim zaten kasma olayı gözle görülebiliyor rahatsız ediyor hatta bazı yerlerde oyun oynanmıcak kadar kasıyordu dahilide