elinize sağlık
ArYuKAN Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 17, 2024 229 144 43 Pazartesi saat 12:50 PM'de Öne çıkan konu #91 elinize sağlık
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 446 139 43 Pazartesi saat 12:57 PM'de #92 AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ozen yuksel Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 22, 2009 179 15 18 40 Pazartesi saat 1:25 PM'de #93 Teşekkürler
adara0707 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eki 4, 2026 8 0 1 Pazartesi saat 1:36 PM'de #94 AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... süper olmuş ellerinize sağlık
AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... süper olmuş ellerinize sağlık
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 446 139 43 Pazartesi saat 2:35 PM'de #95 AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... hocam atıyorum pes 2013 iso indirdim. bunu hangi yola atacagım. emulatorün icinde assets rooms at diyor atiyorum ama calısmıyor oyun gözükmüyor
AnkaTR' Alıntı: [Gizli içerik] Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar. Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... hocam atıyorum pes 2013 iso indirdim. bunu hangi yola atacagım. emulatorün icinde assets rooms at diyor atiyorum ama calısmıyor oyun gözükmüyor
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 12,531 59,531 113 Pazartesi saat 2:37 PM'de #96 asigenc2763' Alıntı: Reis ben pes 13 yukledim iso halinde ama mac baslarken sadece top gorunuyor oyuncular gornmuyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı
asigenc2763' Alıntı: Reis ben pes 13 yukledim iso halinde ama mac baslarken sadece top gorunuyor oyuncular gornmuyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 446 139 43 Pazartesi saat 2:38 PM'de #97 Castellanos' Alıntı: Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı Genişletmek için tıkla ... ustam siz denedinizmi . acaba yanlış yolamı atıyorum veya bildiginiz ufak boyutlu bir oyun varsa onu deneyeyim
Castellanos' Alıntı: Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı Genişletmek için tıkla ... ustam siz denedinizmi . acaba yanlış yolamı atıyorum veya bildiginiz ufak boyutlu bir oyun varsa onu deneyeyim
asigenc2763 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 3, 2013 183 63 28 Pazartesi saat 2:49 PM'de #98 Castellanos' Alıntı: Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı Genişletmek için tıkla ... Rehber video anlatım yapsan cok guzel olur
Castellanos' Alıntı: Şu an 450 oyun için destek var, eklenmeye devam edecek. Yani araç güncellenecek ama keşke rehber daha açıklayıcı olsaydı Genişletmek için tıkla ... Rehber video anlatım yapsan cok guzel olur
Ali 44 02 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 31, 2019 271 141 43 Pazartesi saat 2:54 PM'de #99 Aynen rehber videosu olsaydı Süper olurdu
Castellanos CORÇ Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 12,531 59,531 113 Pazartesi saat 3:15 PM'de #100 Kalite on numara arkadaşlar. Ben size gerekli şeyleri sağlayacağım, beklemede kalın. autoloader paylaşacağım. Bir de Xbox Emu klasörü. Nereye oyunu atacağınızı da yazacağım
Kalite on numara arkadaşlar. Ben size gerekli şeyleri sağlayacağım, beklemede kalın. autoloader paylaşacağım. Bir de Xbox Emu klasörü. Nereye oyunu atacağınızı da yazacağım