PS5 Emulator PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde AnkaTR tarafından oluşturulan PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 786 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı!
Konbuyu başlatan AnkaTR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kutlay34

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
272
83
28
İstanbul
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Xbox 360 oyunlarını kurup oynayabilirsiniz link bıraktım pkg dosyasını indirin ve Xbox oyunlarını oynayın saygılar.

Pes 2013 Türkçe spikerli versiyonu denedim çalıştı sizde istediğiniz oyunu iso olarak emülatöre atıp deneyebilirsiniz .
Merhaba, paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu bilgiyi daha önce biliyordum ama burada da paylaşmanız yine de çok iyi oldu.

PS5’te Xbox 360 emülatörünü deniyorum. Oyunlar emülatörde görünüyor fakat bazı oyunlarda çalıştırınca emülatör kilitleniyor ve PS5 tamamen donuyor. Bu iki oyunda cihazı kapatamadığım için fişini çekip tekrar takarak PS5’i yeniden başlatmak zorunda kaldım.

Golden Axe: Beast Rider ISO formatındaydı ve çalıştırınca bu sorunu yaşadım. Diğer oyun ise Grand Theft Auto V’in GOD formatındaki modlu sürümüydü, bunda da aynı şekilde PS5 tamamen kilitlendi.

GTA V’in XEX formatındaki klasörlü normal sürümünde ise PS5 kilitlenmedi. Oyun açılacak gibi oldu fakat daha sonra oyundan atıp Xbox 360 emülatörünün ana menüsüne geri döndü.

Bu oyunları sorunsuz çalıştırabilmem için izlemem gereken bir yol veya rehber var mı? Yardımcı olabilecek, bir ayar veya yöntem gösterebilecek biri varsa çok memnun olurum.

Not: Oyunları harici USB hard disk üzerinden çalıştırmayı denedim ama başarılı olamadım. Yaşadığım sorunların bununla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Teşekkürler.

AnkaTR

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
186
449
63
Merhaba, paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu bilgiyi daha önce biliyordum ama burada da paylaşmanız yine de çok iyi oldu.

PS5’te Xbox 360 emülatörünü deniyorum. Oyunlar emülatörde görünüyor fakat bazı oyunlarda çalıştırınca emülatör kilitleniyor ve PS5 tamamen donuyor. Bu iki oyunda cihazı kapatamadığım için fişini çekip tekrar takarak PS5’i yeniden başlatmak zorunda kaldım.

Golden Axe: Beast Rider ISO formatındaydı ve çalıştırınca bu sorunu yaşadım. Diğer oyun ise Grand Theft Auto V’in GOD formatındaki modlu sürümüydü, bunda da aynı şekilde PS5 tamamen kilitlendi.

GTA V’in XEX formatındaki klasörlü normal sürümünde ise PS5 kilitlenmedi. Oyun açılacak gibi oldu fakat daha sonra oyundan atıp Xbox 360 emülatörünün ana menüsüne geri döndü.

Bu oyunları sorunsuz çalıştırabilmem için izlemem gereken bir yol veya rehber var mı? Yardımcı olabilecek, bir ayar veya yöntem gösterebilecek biri varsa çok memnun olurum.

Not: Oyunları harici USB hard disk üzerinden çalıştırmayı denedim ama başarılı olamadım. Yaşadığım sorunların bununla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Teşekkürler.
Şuanda stabil değil geliştirme aşamasında ama zaman geçtikçe çok daha iyi olacak ps5 için iyi bir haber biraz daha sabır etmemiz gerekecek oyunlar çalışmıyorsa şuanda destek yoktur

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
157
76
28
Emulatorler yagiyor bu harika ama ps5 rmulatorunde pc tarafinda cok gelismis bi yandan da sony cok zora girdi bu ara nintendo ile birlikte hareket edebilirler bu paylasimlara ozel olarak yogunlasip dosyalara erisimleri zorlastirabilirler ama kisa surer yayilir gine.Yapay zeka bu yonden cok ise yaradi bizler icin harika işler çıkıyor.