PS5 Emulator PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde AnkaTR tarafından oluşturulan PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,519 kez görüntülenmiş, 188 yorum ve 79 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 İçin Xbox360 Emülatörü Çıktı!
Konbuyu başlatan AnkaTR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan onrkygsz

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
164
89
28
Need for speed most wanted denedim 17-19 fps arasi oynaniyor ama takilmalar hissedilir derecede rahatsiz ediyor.
Lost planet extreme condition denedim oyunda karakterin kiyafetlerinde birde ilk sizinle baslayan karakterin kiyafetinde asiri bozulma mevcut ondada yine fps dusuk.
Dantes inferno indirdim ama henuz denemedim onu emulatoru daha gelistirmeleri lazım sık sık guncelleme alirsa cozerler bu sorunlarida.
Fsr da portlamislar ama acinca lost planet daha da yavaşladı.
İlk surumlere gore iyi ama kisa zmanda daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
463
109
43
ps5_autoloader
bunu diğer emulatör de yapmadık. bunda gerekli mi

+ kurmaya çalıştım. emulatör kuruluyor ama hombrew da PPSA50011 dosyası oluşmuyor.

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,530
59,528
113
ps5_autoloader
bunu diğer emulatör de yapmadık. bunda gerekli mi

+ kurmaya çalıştım. emulatör kuruluyor ama hombrew da PPSA50011 dosyası oluşmuyor.
Gerekli, içinde shadowmountplus var.

PPSA klasörünü homebrew içine atacaksın.

buradaki autoloader'ı da harici diskinin ana dizinine atacaksın ve attıktan sonra harici diski konsoluna bağlayacaksın.

Konsolu açıp kırma işlemini yapacaksın.

Olay bu :)

Çalışmaması veya görünmemesi imkansız

Sen bir yerlerde hata yapıyor olabilirsin :)

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
275
83
28
İstanbul

TEST EDİLEN OYUNLAR

KURULUM

EMULATÖR GÜNCELLENDİKÇE YENİSİ EKLENECEKTİR.

[Gizli içerik]

​
Mümkünse bir de GTA V’nin Xbox 360 için Player67 tarafından hazırlanan Definition Edition 1.5 veya 1.5.1 modlu sürümünü test edebilir misiniz? Özellikle bu sürümün çalışıp çalışmadığını çok merak ediyorum. İçerisinde güzel modlar ve değişiklikler bulunuyor. Test edebilirseniz çok faydalı olur. Teşekkürler.