- Eki 7, 2014
- 133
- 56
- 28
Program Sayesinde PS4'te, Ps5 ikonlarını ve ps5 sistem müziğini değiştirebilirsiniz.Ps5 sistem müziğini kendim convertleyip denedim.Ps4 slimde sorunsuz kullanıyorum.Elimdeki ikonlar bendeki CUSA kodlu oyunlara göre var.Sizde fazla ve farklı bölgelere ait oyunlar var ise ikonlar değişmez.İşlemden sonra herhangi bi problemde sorumluluk size aittir.
PS5 İKONLAR VE SİSTEM MÜZİĞİ:
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Öncelikle PluginX ps4 ünüzde açıp [ ] (kare) tuşuna basarak klasörlerinizi yedekleyin.Bilgisayarınıza yedekleyip linkte vermiş olduklarımı indirip kendi usb belleğinize atıp aşağıdaki adımları izleyin.Sistem müziğiniz değiştirildikten sonra orjinaline dönemezsiniz çünkü ben orjinal dosyasını aramaya uğraşmadım beğenmeseydim kapatırdım.Zamanı olup arayıp bulan biri olursa bizimlede paylaşırsa ilk mesaja eklerim
İndirdiğiniz ekteki klasörü EXFAT formatlu usb belleğinizin ana dizinine atın.Ps4 ten PluginX programını çalıştırın.R3'e basıp değişimi onaylayın.Sistem ikonları ve sistem arkaplan müziği değişicek.Konsolunuzu kapatıp açmanızı öneririm.
PLUGİNX PKG:
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
311.8 KB Görüntüleme: 295
-
220.7 KB Görüntüleme: 1,557
Son düzenleme: