PS5 Yardım Ps5 oyun çalıştırma yöntemi yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde poulkilly tarafından oluşturulan Ps5 oyun çalıştırma yöntemi yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 241 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyun çalıştırma yöntemi yardım
Konbuyu başlatan poulkilly
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
723
84
28
43
Benim versiyon 12 cihazı web üzerinden kırdım ama etahen aktih etsemde sol tarafta yazılar çıkmıyor aktif olmuyor varmı bir yolu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum pkg oyun filan çalıştıramadım ffsc de öyle sadece klasörlü nıhgmares çalıştı

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
279
47
28
41
Pkg oyunlar bildiğim kadarıyla 11.40 ve öncesinde çalışıyor

Mctuna hocanın youtube sayfasında webkit ile kırma var onu izle baştan yap

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
466
192
43
12.00 ise webkit ile kırma işlemi yapın. Pkg oyunlar 11.40a kadar destekliyor. Klasör veya exfat uzantılı oyunları öneririm

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
723
84
28
43
Ffsc formatda çalışmadı arkadaşlar bunun versiyon sınırı varmı oyuna giriyor birden hata veriyor atıyor oyundan başlamadan 5 saniye sonra

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
419
196
43
34
Ffsc formatda çalışmadı arkadaşlar bunun versiyon sınırı varmı oyuna giriyor birden hata veriyor atıyor oyundan başlamadan 5 saniye sonra
Shadowmounterplus elf dosyasıni ps5 e gönderelim ffpfsc formatlı oyunlar açılacaktir.

• Gerekli Yazılım: FFPFSC oyun dosyalarını konsola bağlayıp (mount edip) oynayabilmek için konsolunuzda ShadowMountPlus ve kstuff-lite v1.07 veya üzeri payload'larının yüklü olması gerekir.
  • Desteklenen Sistem Sürümleri: Jailbreak yapılabilen ve kstuff desteği olan tüm PS5 sürümlerinde (Örn: 1.00 - 11.40 arası ve Luac0re/Y2JB gibi yöntemlerle tetiklenen 12.00 / 12.40'a kadar olan sürümlerde) FFPFSC formatı sorunsuz çalışmaktadır.
PlayStation 5 (PS5) konsolunda FPKG (Fake PKG) oyun formatı, konsolun kırılabilir (jailbreak) olduğu ve bu desteğin sunulduğu yazılım sürümlerinde çalışmaktadır.
    • Desteklenen Sürümler: Gelişmeler sayesinde 1.00 ile 11.40 arasındaki PS5 yazılım sürümleri için FPKG ve ilgili açık kaynaklı araçlar/payload desteği duyurulmuştur. Ancak bu durum, konsolunuzun sürümünün ilgili exploit (açık) yöntemlerine uygun olmasını ve cihazın güncellenmemiş olmasını gerektirir.

Son düzenleme:

poulkilly

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 11, 2008
723
84
28
43
Shadowmounterplus elf dosyasıni ps5 e gönderelim ffpfsc formatlı oyunlar açılacaktir.

• Gerekli Yazılım: FFPFSC oyun dosyalarını konsola bağlayıp (mount edip) oynayabilmek için konsolunuzda ShadowMountPlus ve kstuff-lite v1.07 veya üzeri payload'larının yüklü olması gerekir.
  • Desteklenen Sistem Sürümleri: Jailbreak yapılabilen ve kstuff desteği olan tüm PS5 sürümlerinde (Örn: 1.00 - 11.40 arası ve Luac0re/Y2JB gibi yöntemlerle tetiklenen 12.00 / 12.40'a kadar olan sürümlerde) FFPFSC formatı sorunsuz çalışmaktadır.
PlayStation 5 (PS5) konsolunda FPKG (Fake PKG) oyun formatı, konsolun kırılabilir (jailbreak) olduğu ve bu desteğin sunulduğu yazılım sürümlerinde çalışmaktadır.
    • Desteklenen Sürümler: Gelişmeler sayesinde 1.00 ile 11.40 arasındaki PS5 yazılım sürümleri için FPKG ve ilgili açık kaynaklı araçlar/payload desteği duyurulmuştur. Ancak bu durum, konsolunuzun sürümünün ilgili exploit (açık) yöntemlerine uygun olmasını ve cihazın güncellenmemiş olmasını gerektirir.
Peki hocam etaheni de aktif etmemiz gerekiyormu sizden rica bana klasör halinde gerekli dosyaları paylaşabilirmisiniz

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
466
192
43
Peki hocam etaheni de aktif etmemiz gerekiyormu sizden rica bana klasör halinde gerekli dosyaları paylaşabilirmisiniz
Webkit ile kırma olayı ile kır. Payload otomatik yükleniyor. Kstuff ve Shadowmount kur son versiyonlarını veya payloadda var ordan indirebilirsin. Oyunları da cihazın içine data/homebrew klasörüne. Harici HDD veya ssd varsa ana dizine homebrew isimli klasör oluşturup içine at. Çalışmama ihtimali yok. Etaheni tam bilmiyorum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İlk kırma işleminden sonra payload içinde autoloader var. Onu kur. Medya bölümüne geliyor. İnterneti kapalı tut. Kırmak istediğinde tek tıkla kırarsın. Elf dosyalarını ps5in kendi hafızasına atarsan tek tıkla 20-25 saniyede herşey hallolur keyfine bakarsın

Son düzenleme: