PS5 HACK PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,367 kez görüntülenmiş, 187 yorum ve 53 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gzine

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,109
592
113
Twitter'da master isimli kullanıcı nasıl yapılacağını anlatmış ama youtube pkg lazım olacak size onu bulmanız gerek.

Video:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Edit: Pkg dosyasınıda paylaşmış
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirip deneye bilirsiniz
Stabil görünüyor ama şu an sadece giriş noktası değil mi herhangi bir kırılma daha yok.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
904
3,622
93
Beni de heyecanlandırdın dostum 😂

Şimdide şunu paylaşmış gezine 😅
Teşekkür etmiş yardım eden herkese 😅

"Gururla duyurabilirim ki tam Y2JB 1.0 çıktı!
'a 4.03 PS5'ten yedek oluşturduğu için teşekkürler. Ve şimdiye kadar test etmeye yardımcı olan herkese." demiş.

Son düzenleme:

ezik334

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2020
101
20
18
valla müşterim vardı müşteriyi bırakıp forumu okumaya başladım baya bir heyecan yaşadım kırılabilecek versiyonlar ile alakalı bir bilgi yayınlandı mı bilgisi olan var mı

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,109
592
113
valla müşterim vardı müşteriyi bırakıp forumu okumaya başladım baya bir heyecan yaşadım kırılabilecek versiyonlar ile alakalı bir bilgi yayınlandı mı bilgisi olan var mı
12.20 sürüme kadar çalışıyor ama kernel açığı 10.01 kadar olduğu için şu anlık kırılsa 10.01 kadar kırılacak. 4.03-10.01 arası sürümler kırılacak bu yöntemle artık.