PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Kırma İşlemi Yapanlar İçin Rehber (Okuyunuz)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 Kırma İşlemi Yapanlar İçin Rehber (Okuyunuz) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,380 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Kırma İşlemi Yapanlar İçin Rehber (Okuyunuz)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nomadcolossus

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,991
48,266
113
arkadaşlar kırık ps5 almaya değer mi oyun yüklemek ps5inde ps4 gibi pkg ile yükle çalıştır sanıyordum ama forumda dolanırken bu sayfaya denk geldim ve yıkıldım farklı bir şekilde yüklediğini gördüm kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum şuanda bende ps4 kırık olduğu için küçük çaplı bir ps4 arşivim var kırık ps5 alınca ondada bu şekilde yükleyemeyeceğimi ve ps5de bu oyunları kullanamayacağımı görmek biraz üzdü :(
Almaya değer mi?

Değer tabii ki. Şimdi bak, PS5 oyunlarının klasörlü olarak açılması kafanı karıştırmasın, çünkü sonuç olarak onda PS4 oyunlarını bile oynayabiliyorsun.

Elinde PS4 varsa elden çıkar, öyle al. Malum fiyatlar artık duruyor. Bu arada FAT KASA SIFIR almanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bende şu an 3 konsol oldu, ps4'ü elden çıkaracaktım, ilana da attım ama fiyatı baya aşağı çektikleri için satmaktan vazgeçtim.

O da öylece duruyor işte...

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,991
48,266
113
ps5 tam anlamıyla hayal kırıklığı PS4 slim i satıp geçtim pişman oldum. demirbaş ps5 oyunlarını oynayamiyorsun tek artısı PS4 pro kalitesinde fan sesi az bir sekilde PS4 oyunları oynuyorsun GTA 6 cikmayana kadar veya pkg dosya yüklemesi gelmeyene kadar ps5 alma
Öyle düşünme. Alarak iyi yaptın, en azından onda da bir önceki neslin oyunlarını oynayabiliyorsun.

Almayanlar için erkenden almak mantıklı, çünkü fiyatlar yerinde durmuyor. Erken davranan kazançlı çıkar.

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
115
20
18
Almaya değer mi?

Değer tabii ki. Şimdi bak, PS5 oyunlarının klasörlü olarak açılması kafanı karıştırmasın, çünkü sonuç olarak onda PS4 oyunlarını bile oynayabiliyorsun.

Elinde PS4 varsa elden çıkar, öyle al. Malum fiyatlar artık duruyor. Bu arada FAT KASA SIFIR almanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bende şu an 3 konsol oldu, ps4'ü elden çıkaracaktım, ilana da attım ama fiyatı baya aşağı çektikleri için satmaktan vazgeçtim.

O da öylece duruyor işte...
PS5 slim buldum bi tane kırılabilir versiyon iyi fiyata almalımıyım yoksa fat tercihin olsun dermisin

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,991
48,266
113
PS5 slim buldum bi tane kırılabilir versiyon iyi fiyata almalımıyım yoksa fat tercihin olsun dermisin
Şimdi disk güncelleme sorunu slim'de devam ediyor mu bilmiyorum.

Y2jb ile yani disk olmadan 10.01'e kadar kırma yapabilirsin, eğer cihaz 10.01'in altındaysa 9.60 kurarsın, çünkü 9.60 çok iyi ve ben de bu sürümdeyim.

Fat kasa al dememin sebebi; diskli ve disk güncellemesi istemiyor olmasıdır.

Sonuç olarak, karar senin ☺