PS5 Yardım Ps5 klasör oyun hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Psiyolog tarafından oluşturulan Ps5 klasör oyun hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 391 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 klasör oyun hakkında
Konbuyu başlatan Psiyolog
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira

Psiyolog

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2026
13
1
3
Hocalarım merhaba 13.6 jailbreak olmasıyla beraber ben de bu işe girdim. Çoğu şeye de maalesef yabancıyım ve ifadeler falan sanki çok zorlu bir işmiş gibi geliyor fakat yaptıkça çok basit olduğunu anladım. Yapılıyor mu bilmiyorum ama acaba harddiskte bulunan klasör formatındaki oyunu ps5 kendi hafızasına taşıyabilir miyim?(diğer türlü çok kasıyor oyun) File manager payload ile dosyaların için görüyorum ama hangi dosyanın içine ne şekilde atacağımı bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?

eralp03

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2013
37
7
8
38
payload manager den ps5Upload ı yükle ps5e, bilgisayara programını kur, youtube da nasıl yapıldığına dair video var, bence en kullanışlısı ps5Upload, klasörlü oyun, pkg, yamalar vs. Herşeyi gönderebiliyorsun
*ben pc den gönderme sandım pardon, harici hdd den göndermek için birkaç çeşit program var BfPilot iyi bence örnek videosu olması lazım youtube da

Son düzenleme:

erenberen80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2021
38
6
8
beyler selamun aleyküm bu kırık oyunlar için ekstra olarak hdd veya ssd almamıza gerek varmı ve uygulamalar olarak neyi kurmamız lazım klasörlü oyunları nasıl kurabiliriz çünkü part olarak atılıyor cevaplarsanız sevinirim

eralp03

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2013
37
7
8
38
Bazı oyunlar harici harddiskte çalışıyor, bazıları dahilide çalışabiliyor, klasörlü oyunları, usb nin içine homebrew klasörü aç, onun içine klasör oyunun kopyala, harici olarak böyle oynayabilirsin, eğer direkt pc den ps ye atacaksan ps5Upload programı en iyisi

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
175
43
hocam öncelikle dosya olarak değil exfata çevirerek exfat olarak taşımanızı öneririm. bfpilot payloadını çalıştırıp bfpilot uygulamasıyla çok rahatça taşıyabilirsiniz dosya yöneticisidir. oyunları taşımanız gereken yerleri ve bfpilot linki aşağıda iletiyorum. aşağıdaki klasörler sizde yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz. örnek (/data/homebrew) içine oyun atılır.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• /data/homebrew
  • /data/etaHEN/games
  • /mnt/ext0/homebrew
  • /mnt/ext0/etaHEN/games
  • /mnt/ext1/homebrew
  • /mnt/ext1/etaHEN/games
  • /mnt/usb0/homebrew .. /mnt/usb7/homebrew
  • /mnt/usb0/etaHEN/games .. /mnt/usb7/etaHEN/games
  • /mnt/usb0 .. /mnt/usb7
  • /mnt/ext0
  • /mnt/ext1

Psiyolog

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2026
13
1
3
beyler selamun aleyküm bu kırık oyunlar için ekstra olarak hdd veya ssd almamıza gerek varmı ve uygulamalar olarak neyi kurmamız lazım klasörlü oyunları nasıl kurabiliriz çünkü part olarak atılıyor cevaplarsanız sevinirim
Hocam tüm partları bir dosya içine indirin. Sonra ilk partı buraya ayıkla yapın oldu bitti. Tüm partlar birleşmiş şekilde klasöre çıkmış oluyor

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
175
43
buda klasörlü oyunlarınızı exfata çevirmek için araç windows bilgisayarınıza yükleyerek basitce exfata çevirebilirsiniz bu işlemleri yapıp oyunuda dahiliye atarak takılma donma geç yüklenme olmadan rahatça oynuyabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Psiyolog

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2026
13
1
3
hocam öncelikle dosya olarak değil exfata çevirerek exfat olarak taşımanızı öneririm. bfpilot payloadını çalıştırıp bfpilot uygulamasıyla çok rahatça taşıyabilirsiniz dosya yöneticisidir. oyunları taşımanız gereken yerleri ve bfpilot linki aşağıda iletiyorum. aşağıdaki klasörler sizde yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz. örnek (/data/homebrew) içine oyun atılır.

• /data/homebrew
  • /data/etaHEN/games
  • /mnt/ext0/homebrew
  • /mnt/ext0/etaHEN/games
  • /mnt/ext1/homebrew
  • /mnt/ext1/etaHEN/games
  • /mnt/usb0/homebrew .. /mnt/usb7/homebrew
  • /mnt/usb0/etaHEN/games .. /mnt/usb7/etaHEN/games
  • /mnt/usb0 .. /mnt/usb7
  • /mnt/ext0
  • /mnt/ext1
Sağolun hocam teşekkür ederim

erenberen80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2021
38
6
8
klasörü exfata çevirdik oyunu bu dosyayı nereye atmamız gerekiyor hangi uygulama lazım beyler sadece o lazım gerisini çözdüm ve ya herhangi bir uygulamadan bi dizine mi sürükliyecez exfatı