PS5 Yardım Ps5 Kstuff sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Metsfor tarafından oluşturulan Ps5 Kstuff sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 187 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 Kstuff sorunu
Konbuyu başlatan Metsfor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Metsfor

Metsfor

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2025
119
12
18
Merhaba pkg ps5 yükleme işi için kstuff devre dışı bıraktım otomatik başlama dedim.3 elf doyası aktif etmek için kstuff çalışmıyor da çıkmadı da yardım edecek var mı?Nasıl eski haline getiririm y2jb etahen 2.5b 9.20 konsol sadece etahen çalışıyor.

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
hocam inanın hiçbirşey anlamadım yazdığınızdan ama siz en temizi konsolu fabrika ayarlarınıza sıfırlayın aşağıdaki videodaki gibi kırın y2jb kalmadı artık

AnkaTR

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
192
520
93
hocam inanın hiçbirşey anlamadım yazdığınızdan ama siz en temizi konsolu fabrika ayarlarınıza sıfırlayın aşağıdaki videodaki gibi kırın y2jb kalmadı artık

Bende YouTube kırma kullanıyorum payloda dönmek istiyorum 10.01 yardımcı olur musun link bulamadım videoda

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
hocam bende 10.01 kullanıyorum videoda tane tane anlatmış tuna abi linke gerek yok konsolu internete bağlıyorsun sadece hepsini anlatıyor eksiksiz yaparsan sorun yaşamazsın.

bende y2jb kullanıyordum payload geçince konsol rahatladı :)

AnkaTR

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
192
520
93
hocam bende 10.01 kullanıyorum videoda tane tane anlatmış tuna abi linke gerek yok konsolu internete bağlıyorsun sadece hepsini anlatıyor eksiksiz yaparsan sorun yaşamazsın.

bende y2jb kullanıyordum payload geçince konsol rahatladı :)
Webkit autoda waiting diyip takılıyor sorun neden acaba ?

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
253
174
43
ayarlar sistemdeki tarayıcı verilerini silip tekrar dener misin? olmazsa yine tuna abinin kanalında en son yuklenenlerde güncel başka kırma methodu var