PS5 Linux PS5 Linux Yukleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Linux Yukleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,307 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı PS5 Linux Yukleme Rehberi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
byercanx @byercanx sağolasın yarın deneyeceğim aslında bu konudaki tecrübelerizi rehbere dökseniz çok iyi çok yardımcı olur bizlere 🙂

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
byercanx @byercanx sağolasın yarın deneyeceğim aslında bu konudaki tecrübelerizi rehbere dökseniz çok iyi çok yardımcı olur bizlere 🙂
Acinca icinde market var zaten yukle diyorsun yukluyor ayni Microsoft Store gibi, cok yogunum bu aralar inan yapilacak cok sey var zamanla firsat buldukca

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
byercanx @byercanx merhaba ps5 için linux dağılımları gördüm bunlardan hangisi windows kullanan birisi için hem daha pratik hem de oyunlar için daha uygun ve performanslı seçenek olur
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Birde şöyle bir şey gördüm bunu internete bağlamadan bunu yapıp daha sonra wifiyle bağlanabilir miyim?
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
byercanx @byercanx merhaba ps5 için linux dağılımları gördüm bunlardan hangisi windows kullanan birisi için hem daha pratik hem de oyunlar için daha uygun ve performanslı seçenek olur

Birde şöyle bir şey gördüm bunu internete bağlamadan bunu yapıp daha sonra wifiyle bağlanabilir miyim?
ubuntu PS5 linux sahnesinde ana dagitim, gelismis kullanicilar Arch linux kullaniyor ama ben sana ubuntu oneririm. Soruna gelince evet yapabilirsin ama son surume yaklasildi bence linux icin en az 1 ay bekle ben ara verdim yakinda hersey daha iyi olacak

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
ubuntu PS5 linux sahnesinde ana dagitim, gelismis kullanicilar Arch linux kullaniyor ama ben sana ubuntu oneririm. Soruna gelince evet yapabilirsin ama son surume yaklasildi bence linux icin en az 1 ay bekle ben ara verdim yakinda hersey daha iyi olacak
İşin açıkçası linux bana biraz karışık geldi belki rehberimiz olsaydı cesaret edecektim denemeye de ama güzel bir alternatifimiz var dediğiniz gibi oturunca da ps5 dump edilmeyen edilemeyen oyunların pc versiyonunu oynayabileceğiz beni endişeleren otomatik fan ayarı olmaması oynarken full ayarda çalıştırmak da keyifli bir oynayış sunacağını düşünmüyorum

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
İşin açıkçası linux bana biraz karışık geldi belki rehberimiz olsaydı cesaret edecektim denemeye de ama güzel bir alternatifimiz var dediğiniz gibi oturunca da ps5 dump edilmeyen edilemeyen oyunların pc versiyonunu oynayabileceğiz beni endişeleren otomatik fan ayarı olmaması oynarken full ayarda çalıştırmak da keyifli bir oynayış sunacağını düşünmüyorum
otomatik fan ayari var dostum ama deneysel 1 2 hafta icinde kusursuz olacak su an surekli guncelleme aliyor, her saat basi neredeyse o yuzden yazdiklarimiz surekli degisiyor bu yuzden bekliyorum. Senin FW surumun ne bu arada

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
otomatik fan ayari var dostum ama deneysel 1 2 hafta icinde kusursuz olacak su an surekli guncelleme aliyor, her saat basi neredeyse o yuzden yazdiklarimiz surekli degisiyor bu yuzden bekliyorum. Senin FW surumun ne bu arada
6.02 sürümünde diskli fat cihazım var tam sınırda 😅

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
Guzel hipervisor siniri tamda
Kutudan çıkan sürüm şansıma hiç güncellemedim backportlarda çıkınca iyi oldu gerek kalmadı hypervisor avantajı başka neler olabilir avantaj olarak mesela tam pkg gelir mi ps4deki gibi oyunlar çıkmak oynayabilir miyiz?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
Turkce Yamali 4.XX Backport FFPFSC Arsivim yukseliyor :)