Türkçe yamaları patch olarak kullanabilirsiniz forumda mevcut
zeki11 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eyl 9, 2010 34 2 8 42 49 dakika önce #191 Türkçe yamaları patch olarak kullanabilirsiniz forumda mevcut
mehsar14 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 13, 2021 129 14 18 47 dakika önce #192 mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
su ps Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 4, 2019 53 6 8 43 dakika önce #193 mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
SONSOFANARŞİ Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 23, 2024 74 19 8 33 dakika önce #194 mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
mctuna' Alıntı: PS5 Konsolunuz üzerinden oyunları direkt indirmenize imkan tanır Ömrü uzun olurmu bilinmiyor fakat şuan sorunsuz çalışmaktadır [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
hakan0026 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 15, 2010 215 36 28 51 26 dakika önce #195 sallamalla' Alıntı: Slm bende Oyun veya uygulama ile ilgili bir sorun yaşandı diyor 007 Genişletmek için tıkla ... oyunu kurduktan sonra shadow mount bır daha calıstırın ben orbıt store dan ındırılen tum oyunları calıstırabıldım. yama konusunda sıkıntı var tek boyutlu ındırıyor halıyle Turkce yama yukleyemıyorum
sallamalla' Alıntı: Slm bende Oyun veya uygulama ile ilgili bir sorun yaşandı diyor 007 Genişletmek için tıkla ... oyunu kurduktan sonra shadow mount bır daha calıstırın ben orbıt store dan ındırılen tum oyunları calıstırabıldım. yama konusunda sıkıntı var tek boyutlu ındırıyor halıyle Turkce yama yukleyemıyorum
yakdogan Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 21, 2026 48 22 8 19 dakika önce #196 Meira' Alıntı: spectrum güncellendi çalışıyor şuan öbürünü özelden atıyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam bana da atabilirmisn özelden rica etsem, çok teşekkürler.
Meira' Alıntı: spectrum güncellendi çalışıyor şuan öbürünü özelden atıyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam bana da atabilirmisn özelden rica etsem, çok teşekkürler.