PS5 Yardım Ps5 oyunlarda resim görünmemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Adem oztımur tarafından oluşturulan Ps5 oyunlarda resim görünmemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyunlarda resim görünmemesi
Konbuyu başlatan Adem oztımur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
335
96
28
Arkadaşlar doğru yerde konuyu açtım mi bilmiyorum yanlış ise şimdiden özür dilerim
İtemzflow içine girdim oyunları taradiktan sonra bazı oyunların resimleri gitti geri getiremedim oyun eklemiştim tarama yapsın düşündüm geri getiremedim yardımcı olur musunuz daha önce buna benzer konu gördün gibi hatırlıyorum şimdiden teşekkür ederim resim de koydum[ATTACH type="full"]4403[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
396
184
43
34
Itemzflow kullanmayalım stabil değil veri tabanı bozuk hatası yapar.

Oyunların harici ssd ya da harddisk de ise ps5 e bağlamadan oyunları kaldıralım ıtemzflow da olanlar varsa onlarida silelim.

Ps5 oyunların dlc lerini tekrar pkg olarak kurman gerekir bilgine dlc dosyaları düşük boyutlu olduğu için yüklersin yine.

Sonra harici ssd yi ps5 e baglayalim sadece shadowmounterplus elf dosyasını gönderdiğinde oyunları tarayıp otomatik yükler oyun kapakları sorunun düzelmesi lazım oyunları silmen daha kolay olur.

Itemzflow kullanmaya hiç gerek yok bilginize.

Son düzenleme:

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
335
96
28
Itemzflow kullanmayalım stabil değil veri tabanı bozuk hatası yapar.

Oyunların harici ssd ya da harddisk de ise ps5 e bağlamadan oyunları kaldıralım ıtemzflow da olanlar varsa onlarida silelim.

Ps5 oyunların dlc lerini tekrar pkg olarak kurman gerekir bilgine dlc dosyaları düşük boyutlu olduğu için yüklersin yine.

Sonra harici ssd yi pa5 e baglayalim sadece shadowmounterplus elf dosyasını gönderdiğinde oyunları tarayıp otomatik yükler oyun kapakları sorunun düzelmesi lazım oyunları silmen daha kolay olur.

Itemzflow kullanmaya hiç gerek yok bilginize.
Birsey daha sorabilirmiyimps5 oyun boyutları yüksek bunun bir çözümü varmı düşürmek için ama oyun kalitesini bozmayacaksa

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
396
184
43
34
Merhaba oyun boyutları için

Bazı ps5 oyunları ffpfsc formatinda hazırlanmış oluyor oyunlar sıkıştırma yapılmış oluyor astro bot 40gb a düşüyor örnek oyun boyutu exfat formatlı oyunları gibi çalışır araştırıp ffpfsc formatlı hazır oyunları bulup indirebilirsin.

2.durum klasörlu oyunlarda gereksiz dil dosyaları bulup silebilirsin hafiza açmak için ama dikkat edelim Turkce - İngilizce haricinde diğer dilleri silmen lazım yoksa oyun acilmaz.

Dahili hafızada oyun boyutları fazla gozukebiliyor harici ssd ya da harddisk ile oynamak daha avantajlı.

Oyunları ya da zip olarak depolayip gerektiğinde çıkarıp oynarsin exfat formatlı oyun örnek 100 gb gözükür zip ten cikince 200 gb ulasir arşiv yapmak için bu şekilde de depolanabiir gerektiğinde arşivden çıkarıp oynarsin.

Son düzenleme:

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
335
96
28
Merhaba oyun boyutları için

Bazı ps5 oyunları ffpfsc formatinda hazırlanmış oluyor oyunlar sıkıştırma yapılmış oluyor astro bot 40gb a düşüyor örnek oyun boyutu exfat formatlı oyunları gibi çalışır araştırıp ffpfsc formatlı hazır oyunları bulup indirebilirsin.

2.durum klasörlu oyunlarda gereksiz dil dosyaları bulup silebilirsin hafiza açmak için ama dikkat edelim Turkce - İngilizce haricinde diğer dilleri silmen lazım yoksa oyun acilmaz.

Dahili hafızada oyun boyutları fazla gozukebiliyor harici ssd ya da harddisk ile oynamak daha avantajlı.

Oyunları ya da zip olarak depolayip gerektiğinde çıkarıp oynarsin exfat formatlı oyun örnek 100 gb gözükür zip ten cikince 200 gb ulasir arşiv yapmak için bu şekilde de depolanabiir gerektiğinde arşivden çıkarıp oynarsin.
pekı tr yama eklenmıs bır uptade dosyasını ust versıyon uptade dosyasına tasıyabılırmıyız tr yamasını

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
396
184
43
34
pekı tr yama eklenmıs bır uptade dosyasını ust versıyon uptade dosyasına tasıyabılırmıyız tr yamasını
Türkçe yamalar hazirlanan oyun versiona gore denemek lazım.
ps5 türkçe yama dosyaları boyutu düşük oyuna gore kopyalayıp denemek lazım.

Yapılan yama ust surum için hazırlamamış sa hata yapabilir yine denemek gerekir.