PS5 Yardım Ps5 oyunlarda resim görünmemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Adem oztımur tarafından oluşturulan Ps5 oyunlarda resim görünmemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyunlarda resim görünmemesi
Konbuyu başlatan Adem oztımur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
333
96
28
Arkadaşlar doğru yerde konuyu açtım mi bilmiyorum yanlış ise şimdiden özür dilerim
İtemzflow içine girdim oyunları taradiktan sonra bazı oyunların resimleri gitti geri getiremedim oyun eklemiştim tarama yapsın düşündüm geri getiremedim yardımcı olur musunuz daha önce buna benzer konu gördün gibi hatırlıyorum şimdiden teşekkür ederim resim de koydum[ATTACH type="full"]4403[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
393
179
43
34
Itemzflow kullanmayalım stabil değil veri tabanı bozuk hatası yapar.

Oyunların harici ssd ya da harddisk de ise ps5 e bağlamadan oyunları kaldıralım ıtemzflow da olanlar varsa onlarida silelim.

Ps5 oyunların dlc lerini tekrar pkg olarak kurman gerekir bilgine dlc dosyaları düşük boyutlu olduğu için yüklersin yine.

Sonra harici ssd yi pa5 e baglayalim sadece shadowmounterplus elf dosyasını gönderdiğinde oyunları tarayıp otomatik yükler oyun kapakları sorunun düzelmesi lazım oyunları silmen daha kolay olur.

Itemzflow kullanmaya hiç gerek yok bilginize.

Son düzenleme: