PS5 HACK PS5 Oyunlarını Backport Convert Edebilirsiniz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Oyunlarını Backport Convert Edebilirsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,054 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Oyunlarını Backport Convert Edebilirsiniz
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan paolo2025

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43
YT de arada atıyordu derken neyi kastettin hocam nasıl çözdüler
Tam çözdülermi bilmiyorum test etme fırsatım olmadı da arada neden se yt atıyor ben 7.62 deyim eta yı güncelledikten sonra hata çok nadir arada kırarken atmaya başladı eskiden baya atıyordu geçendede yt nin yeni sürümünü duyurdular öyle yazıyordu da vakit bulamadım geçmeye bi iki güne geçince deniyeceğim artık

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,730
113
Tam çözdülermi bilmiyorum test etme fırsatım olmadı da arada neden se yt atıyor ben 7.62 deyim eta yı güncelledikten sonra hata çok nadir arada kırarken atmaya başladı eskiden baya atıyordu geçendede yt nin yeni sürümünü duyurdular öyle yazıyordu da vakit bulamadım geçmeye bi iki güne geçince deniyeceğim artık
Sana tavsiyem ilk kırma başarısız olursa ikinci kırmayı asla deneme.Hemen cihazı yeniden başlat yap.Cok daha stabil kırma yapiyor bu şekilde 9.60 icin

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
mctuna @mctuna emeğinize sağlık. İzlediğim youtube videonuzda ps5 i kapatırken veya yeniden başlatırken flash belleği cihazdan çıkartıosunuz. Oyununuzun bulunduğu taşınabilir diski her zaman cihazı kapatırken çıkarıomusunuz yoksa hep takılı mı? Açarken, başlatırken vs.

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43
mctuna @mctuna emeğinize sağlık. İzlediğim youtube videonuzda ps5 i kapatırken veya yeniden başlatırken flash belleği cihazdan çıkartıosunuz. Oyununuzun bulunduğu taşınabilir diski her zaman cihazı kapatırken çıkarıomusunuz yoksa hep takılı mı? Açarken, başlatırken vs.
Çıkarmana gerek yok ben mesela pc ye internetle bağladım usb nin içine internet üzerinden küçük bi oyunu attığımda hemen düşüyordu sisteme