Hocam selamlar biraz konu dışı ama yardıma ihiyacım var. Harici ssd ile ac shadows, spiderman 2, mafia old country gibi oyunlarda sorun yaşamaktayım. Harici ssd im kioxia exceria g2 plus. Sorun ssd de mi yoksa farklı bişeydemi acaba?ssd yi iade etme noktasına geldiğim için soruyorum yanlış yer ve zaman için kusura bakmayın lütfen
Şimdi tam anlayamadım, bu FPKG bizim bildiğimiz PS4'de olan PKG dosya formatına benzer mi? Yani FPKG yüklediğimiz oyunlar dahili hafızada drop olmadan oynayabilecek miyiz ? Oyundan oyuna göre harici, dahili disk mevzusunu çözebilecek mi acaba ?
Hocam selamlar biraz konu dışı ama yardıma ihiyacım var. Harici ssd ile ac shadows, spiderman 2, mafia old country gibi oyunlarda sorun yaşamaktayım. Harici ssd im kioxia exceria g2 plus. Sorun ssd de mi yoksa farklı bişeydemi acaba?ssd yi iade etme noktasına geldiğim için soruyorum yanlış yer ve zaman için kusura bakmayın lütfen
bende de aynısı var bahsettiğin oyunları denemedim ama spider man 2 herkeste sorunlu oyunları hangi formatta deniyorsun? typc kablosu mu kullanıyorsun?