PS5 HACK PS5 PKG Builder Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde BASTURKSIS tarafından oluşturulan PS5 PKG Builder Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,610 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 PKG Builder Yayımlandı
Konbuyu başlatan BASTURKSIS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anar-abasow

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
103
10
18
Haricide de oynanabilirse ffpfsc oyunları gibi, çok iyi olacak ama öbür türlüyse sıkıntı, konsolda alan kalmayacak😂
Hocam selamlar biraz konu dışı ama yardıma ihiyacım var. Harici ssd ile ac shadows, spiderman 2, mafia old country gibi oyunlarda sorun yaşamaktayım. Harici ssd im kioxia exceria g2 plus. Sorun ssd de mi yoksa farklı bişeydemi acaba?ssd yi iade etme noktasına geldiğim için soruyorum yanlış yer ve zaman için kusura bakmayın lütfen

darkside_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 2, 2015
87
11
8
Şimdi tam anlayamadım, bu FPKG bizim bildiğimiz PS4'de olan PKG dosya formatına benzer mi? Yani FPKG yüklediğimiz oyunlar dahili hafızada drop olmadan oynayabilecek miyiz ? Oyundan oyuna göre harici, dahili disk mevzusunu çözebilecek mi acaba ? :)

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
636
1,454
93
Hocam selamlar biraz konu dışı ama yardıma ihiyacım var. Harici ssd ile ac shadows, spiderman 2, mafia old country gibi oyunlarda sorun yaşamaktayım. Harici ssd im kioxia exceria g2 plus. Sorun ssd de mi yoksa farklı bişeydemi acaba?ssd yi iade etme noktasına geldiğim için soruyorum yanlış yer ve zaman için kusura bakmayın lütfen
bende de aynısı var bahsettiğin oyunları denemedim ama spider man 2 herkeste sorunlu oyunları hangi formatta deniyorsun? typc kablosu mu kullanıyorsun?

rustycompass

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
24
0
1
Paylaşım için teşekkür ederim. Bu forum olmasa ne yapacağız bizler kullanıcı olarak?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

stream was to long uyarısı aldım, başına gelen var mı?

Son düzenleme: