PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,808 kez görüntülenmiş, 438 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihaksoy

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,404
168
83
Bende data içinde ps5_autoloader klasörü yoktu. Zaten usb içinden hep çalıştırıyordum. Paylaşmış olduğun klasörü denedim ama her seferinde elf dosyaları yüklenirken y2jb de shadowmount elf kısmında kapatıyor cihaz kendini anlamadım ben bu işten bir şey ? data içinde shadow config.ini vs kalıntılar gözüküyor acaba onları mı kaldırmam gerekiyor ?
bende de aynısı oluyor. manuel yaparsam sorun yok ama autoloader.txt düzenleyip yapınca kapanıyor konsol, fişten çekmek gerekiyor

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
883
93
Arkadaşlar autoloaderle hata alan varsa etahenden yapsın ya da payload manager üzerinden.

a53_ppr_install_fast.elf, kstuff ve shadowu (elfleri) data/etaHEN/payloads klasörünün içine koy.
Etahen içinde debug settings - settings - kstuff menu giriş yap orada auto load kstuff on etahen startup olucak onu kapat. Bu başlangıçta kstuffın çalışmasıdır. Autodan manuele alıyorsun. Sonra konsolu aç kapa yap, etahen yüklensin sonra setting - debug settings - payloads bölümüne gir. sırayla aktivleştir

a53_ppr_install_fast.elf, kstuff ve shadow.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,377
2,750
113
Türkçe yama yok yoksa nasıl olacak peki beni büyük bir zahmetten kurtaracak, hardiskten indir rar dosyasından çıkar sonra PKG çevir.
bu PKG'lere türkçe yama nasıl ekleriz acaba bilen varsa yazsın lütfen!
Maglesef Türkçe yama konusu yapacak birsey illaki olur ama şu durumda sadece bu linkler silinmeden herkez faydalansın diye attım buraya ve ben henüz pkgyide kendi cihazimda çalıştıramadım. Zamanimda çok olmadığı için malûm okul haftasi

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
907
3,632
93
Bende data içinde ps5_autoloader klasörü yoktu. Zaten usb içinden hep çalıştırıyordum. Paylaşmış olduğun klasörü denedim ama her seferinde elf dosyaları yüklenirken y2jb de shadowmount elf kısmında kapatıyor cihaz kendini anlamadım ben bu işten bir şey ? data içinde shadow config.ini vs kalıntılar gözüküyor acaba onları mı kaldırmam gerekiyor ?
PS5 versiyonu kaç ? Ben 10.01 de sorun yaşamıyorum. Vermiş olduğum linktekini denediniz mi?
Wallahi paylaşırsan güzel olur, Oyunun linkler patlamış hepsi ben dün baktım.
Kontrol ettim ps4 ve ps5 türkçe yama konularındaki linkler çalışıyor.

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
341
159
43
Maglesef Türkçe yama konusu yapacak birsey illaki olur ama şu durumda sadece bu linkler silinmeden herkez faydalansın diye attım buraya ve ben henüz pkgyide kendi cihazimda çalıştıramadım. Zamanimda çok olmadığı için malûm okul haftasi
Hocam orjinalinde Türkçe olanlar varsa linkleri at indirelim.

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
883
93
Şuan elimizde türkçe olarak spiderman 2 hogwarts legacy silent hill f var.

Son düzenleme:

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
602
93
Ben indiriyorum haber veririm
Teşekkür ederim şu pkg yada lizarda olayına daha bakmadim ama eğer versiyon olarak kalsörlü hali bende vardı orjinal Türkçe altyazılı inşallah onun yapmışlarsa çok iyi olur
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Wallahi paylaşırsan güzel olur, Oyunun linkler patlamış hepsi ben dün baktım.
Hangi oyun için çeviri yapıyor çıkartamadim oyunu

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
341
159
43
Teşekkür ederim şu pkg yada lizarda olayına daha bakmadim ama eğer versiyon olarak kalsörlü hali bende vardı orjinal Türkçe altyazılı inşallah onun yapmışlarsa çok iyi olur
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hangi oyun için çeviri yapıyor çıkartamadim oyunu
RDR 1 oyunu için çeviri yapııyor, The last of us içinde indiriyorum haber veririm ama! arkadaşın biri Türkçe dedi.