PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,981 kez görüntülenmiş, 423 yorum ve 114 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nabe7272

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
118
105
43
PS5 versiyonu kaç ? Ben 10.01 de sorun yaşamıyorum. Vermiş olduğum linktekini denediniz mi?

Kontrol ettim ps4 ve ps5 türkçe yama konularındaki linkler çalışıyor.
Benim de 10.01. Evet attığınızı denedim zaten. Ama şöyle bir bilgi paylaşayım (ChatGPT sağolsun) Y2jb ve shadowmount versiyonun uyumsuz olabilir yazdı. Benim y2jb normal autoload'lı olan değil versiyonu 1.2 idi sanırım. Shadowda da versiyon 1.6 test6 yazıyor. Bu şekilde klasörlü harika çalışıyor. Benim yapmak istediğim şey ise
1-pkg oynayabilmek
2-Sizlerin ki gibi Payload manager veya etahensiz kullanabilmek
Sağolsun anar-abasow @anar-abasow etahen'li yazmış yapılacakları ama ben onu kapat, bunu restartla yapmak istemiyorum. Cihazı açayım tuşa basayım kırılsın ve oyuna gireyim. tüm istediğim bu

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
Benim de 10.01. Evet attığınızı denedim zaten. Ama şöyle bir bilgi paylaşayım (ChatGPT sağolsun) Y2jb ve shadowmount versiyonun uyumsuz olabilir yazdı. Benim y2jb normal autoload'lı olan değil versiyonu 1.2 idi sanırım. Shadowda da versiyon 1.6 test6 yazıyor. Bu şekilde klasörlü harika çalışıyor. Benim yapmak istediğim şey ise
1-pkg oynayabilmek
Sağolsun anar-abasow @anar-abasow etahen'li yazmış yapılacakları ama ben onu kapat, bunu restartla yapmak istemiyorum. Cihazı açayım tuşa basayım kırılsın ve oyuna gireyim. tüm istediğim bu
o zaman payload manager kullanıcaksın. 1 kere otomatiğe bağlıyacaksın sonra her şey tıkır tıkır çalışıcak

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
1-pkg oynayabilmek
paylaod manageri kullanmak istiyorsan elf dosyasını indir ps5_autoloader klasörüne bunu koy klasöründeki her şeyi sil, sadece pldmgr_v0.5.1.elf yaz. bitdi. çaılışta payload manager açılıcak. usbye pkg için 3 elf dosyasını koy ve payloadmangere transfer et. çalıştır bitti gitti. senin için hazırlıyorum diger arkadaşlar da faydalansın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
(içinde sadece payload manager var)

Son düzenleme:

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
902
3,594
93
1-pkg oynayabilmek
Benim attığım dosya ile öyle yapabilirsin . Y2jb versiyonum 0.4 sizde neden calismiyor bilmiyorum . İsterseniz data içindeki shadowmount ve kstuff ile ilgili olan dosyaları silip deneyin.

Euphrates80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
118
105
43
paylaod manageri kullanmak istiyorsan elf dosyasını indir ps5_autoloader klasörüne bunu koy klasöründeki her şeyi sil, sadece pldmgr_v0.5.1.elf yaz. bitdi. çaılışta payload manager açılıcak. usbye pkg için 3 elf dosyasını koy ve payloadmangere transfer et. çalıştır bitti gitti. senin için hazırlıyorum diger arkadaşlar da faydalansın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Deneyeceğim teşekkür ettim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Benim attığım dosya ile öyle yapabilirsin . Y2jb versiyonum 0.4 sizde neden calismiyor bilmiyorum . İsterseniz data içindeki shadowmount ve kstuff ile ilgili olan dosyaları silip deneyin.
Bunu da deneyeyim 😊🙏

İşte bu ya. Allah razı olsun. Yaptım en sonunda. @portagas @anar-abasow her ikinize de teşekkürler

Son düzenleme:

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
597
93

Bunu da deneyeyim 😊🙏

İşte bu ya. Allah razı olsun. Yaptım en sonunda. @portagas @anar-abasow her ikinize de teşekkürler
Hayırlı olsun hangi dosya ile yaptın portagasın paylaştığı ile mi yoksa amber abasowunki ile mi

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93

Bunu da deneyeyim 😊🙏

Halolduysa güzel, Otomatik yükleme bölümünde seç hangileri olsun, aralarına gecikme de ekle, bitti.

Ayrıca nanodns indir usb ile at payload managerin içine. Dns ayarlarını 127.0.0.1 değiştir ve sonra nano dns’i çalıştır. Çalışınca payload managerin içinde Payloadları yönet kısmında repo açılacaq (açılmazsa yenile), konsol için gerek duyacağın elf dosyaları içinde (böyle de indirirsin usb ile de ata bilirsin, seçim senin). İşin bittikten sonra dns değiştirmeyi unutma.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,732
113
Dediğim gibi harddisk ile alakalı hata olmuş. Download ettigimde yer yok diye uzun yıllardır bir kenarda duran arada calisan diske kopyalayıp ondan harici ssdye attim haliyle tek dosya dahi olsa sorunlu.Simdi baska bir oyunun pkgsini denedim çalıştı.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
902
3,594
93

Bunu da deneyeyim 😊🙏

Dediğim gibi harddisk ile alakalı hata olmuş. Download ettigimde yer yok diye uzun yıllardır bir kenarda duran arada calisan diske kopyalayıp ondan harici ssdye attim haliyle tek dosya dahi olsa sorunlu.Simdi baska bir oyunun pkgsini denedim çalıştı.
Sevindim çalışmasına :)