PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,743 kez görüntülenmiş, 420 yorum ve 113 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

Ferhat1453sad

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2026
2
0
1

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

[Gizli içerik]
Keldlslelel

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,503
57,211
113
Arkadaşlar, her oyun için pkg yapıp upload yapmak zor.

Bu yüzden siz kendiniz Türkçe yamalı oyun pkg dosyası yapın diye video çektik.

Yani arkadaşa sen yap paylaş demeniz yanlış, ki saatler sürüyor yapması ve bir de linkler zamanla patlayacak, o zaman burası yani oyun indirme bölümü full patlak linklerle dolacak.

Yama bölümlerine de ekliyoruz ekstradan ama o da patladığında ne olacak? Mecbur yamalı pkg dosyasını silmek zorunda kalacağım.

Uploadı saymıyorum bile.

Sizlerden ricam videoyu izleyip kendiniz pkg yapınız.

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
127
11
18
36

Program şu an test aşamasında olsa da, aşağıda çalıştığı doğrulanmış dosyalar listelenmiştir.

Artık klasör yapısındaki oyunları aşağıda bulunan programı kullanarak güvenli bir şekilde PKG formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın kullanımına ilişkin tüm detaylar aşağıda adım adım açıklanmıştır.

Ayrıca oluşturulan PKG dosyasının PS5 konsolunda nasıl kullanılacağı ve çalıştırılacağı ile ilgili talimatlar da aşağıda yer almaktadır.

Gerekli tüm dosyalar ve programlar aşağıda bulunmaktadır.

NOT: Bilginize - Dahilide çalışmayan oyunları da çalıştırıyor.

PKG DOSYASI OLUŞTURMA VİDEOSU

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR? (PAYLOAD MANAGER)

PKG NASIL AKTİFLEŞTİRİLİR (ETAHEN ÜZERİNDEN)

[Gizli içerik]
Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
Arkadaşlar, her oyun için pkg yapıp upload yapmak zor.

Bu yüzden siz kendiniz Türkçe yamalı oyun pkg dosyası yapın diye video çektik.

Yani arkadaşa sen yap paylaş demeniz yanlış, ki saatler sürüyor yapması ve bir de linkler zamanla patlayacak, o zaman burası yani oyun indirme bölümü full patlak linklerle dolacak.

Yama bölümlerine de ekliyoruz ekstradan ama o da patladığında ne olacak? Mecbur yamalı pkg dosyasını silmek zorunda kalacağım.

Uploadı saymıyorum bile.

Sizlerden ricam videoyu izleyip kendiniz pkg yapınız.
Castellanos @Castellanos emeklerin çok çok fazla gayet anlaşılır açık ne yapmamız gerekir anlamında bir video çekmişsin Cidden bazı oyunların dosya boyutları inanılmaz yüksek bunu upload etmesi bir siteye çok zaman alır dediğin gibi linkte patladığı zaman bütün emekler çöp oluyor

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
135
50
28
Castellanos @Castellanos emeklerin çok çok fazla gayet anlaşılır açık ne yapmamız gerekir anlamında bir video çekmişsin Cidden bazı oyunların dosya boyutları inanılmaz yüksek bunu upload etmesi bir siteye çok zaman alır dediğin gibi linkte patladığı zaman bütün emekler çöp oluyor
Hocam ben astro bot ve fc26 pkg olarak indirdim ama debung setigns ten yapınca hata alıyorum oyunu indirirken yarıda hata veriyo stray oyunu bende vardı uygulama aracıyla pkg ye çevirdim sıkıntısız girip oynanabiliyorum ama arkadaşın paylaştığı oyunları indirdim burdan pkg olarak yüklerken hata veriyor sebebi nedir acaba hata kodu CE-107928-7

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,503
57,211
113
Aynen öyle abim, imkan var zaten, oyunlar yine klasörlü gelmeye devam edecek. Yine kendimiz bu araçla pkg yapacağız. Yani iş hepimize düşüyor.

Sen yap ben indireyim, olmaz. Yapana ve upload edene yazık, onu da geçtim, link patlayacak birkaç kişi link patlak yenile diyecek. O yüzden üyeler kendileri için pkg yapmalı diye düşünüyorum.

:)

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
263
79
28
İstanbul
Yanlış bişeyler yapıyorsun demek ki. Bu vermiş olduğum linkteki olanı indir . Darkmor'un gece 2 de discorda paylaştığı en son çıkan kstuff,a53_ppr_install_fast.elf ve shadowmountplus.elf dosylarını içeriyor. Artı olarak içinde benm kullandığım dosya yöneticisi webserver.elf var.
Bunu usbnin içine at. Usbyi ps5e tak ve y2jbyi başlat usbyi algılayıp içindeki elf dosyalarını çalıştıracaktır. Daha sonra webserver uygulmasından yada kullandığın başka bir dosya yöneticisinden ps5/data klasörüne git ve oradaki ps5_autoloader klasörünü sil ve usb içindeki ps5_autoloader klasörünü kopyala hepsi bu kadar. Bundan sonra y2jb yaptığında bu yeni dosylar ile açılacak.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123 @dahaka123 dosyaları son sürümler ile değiştirdim sende kullanabilirsin bunu :)

Etahen kullanmayanlar var ondan dolayı yapamıyorlar. Y2jb ile direk olarak başlarken elf dosylarını başlatma yöntemi var.
Dediğiniz gibi yaptım, şu an sorunsuz çalıştırdım 10.01'de etaHEN'siz Spider Man 2 Türkçe yamalı oyunu, Yardımınız için Teşekkür ederim.