PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,192 kez görüntülenmiş, 423 yorum ve 114 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nabe7272

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
226
64
28
Acaba işlemci hızının PKG oluşturma süresine etkisi ne kadar ben bunu merak ediyorum. Mesela 7500'ün yarım saatte yaptığı çevirmeyi 7800x3d ne kadar sürede yapardı?

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Debung setings te hata alıyorum yardım edebilecek biri yokmu acaba
Ben ilk defa denedim şuanda yaptım bu işlemleri kırdıktan sonra önce ap53 elf kstuf 1.12 onionhen en son shadow yüjledim hepsi bittikten sonra debug menüden gta 5 türkçe yama pkg kurdum oyunu kurdu oyuna girdim hileler çalışıyor pkg çalışıyor oyun türkçe bir sorun yaşamadım

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Acaba işlemci hızının PKG oluşturma süresine etkisi ne kadar ben bunu merak ediyorum. Mesela 7500'ün yarım saatte yaptığı çevirmeyi 7800x3d ne kadar sürede yapardı?
Gta5 yaptım 100 gb normal ayarlar hiç bir ayarı değiştirmeden pkg oluşturdu gene 100 gb çık 15 dk sürdü benim anlamadığım tek nokta sıkıştırma maximum yapınca 100 gb 50 ye indi diyelim peki kurunca 50 gb mı kuracak yoksa kurduktan sonra gene 100 gb mı görünecek bunun testini şimdi yapacam

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Forum Admini
Eki 18, 2010
622
11,713
93
53
Ben ilk defa denedim şuanda yaptım bu işlemleri kırdıktan sonra önce ap53 elf kstuf 1.12 onionhen en son shadow yüjledim hepsi bittikten sonra debug menüden gta 5 türkçe yama pkg kurdum oyunu kurdu oyuna girdim hileler çalışıyor pkg çalışıyor oyun türkçe bir sorun yaşamadım
onionhen İLE İLGİLİ DAHA İYİ DİYORLAR BUNUN kurulumunu için ayrıntılı rehber yapacak arkadaş var ise ekleye bilir dosyalarla

Gluban

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
226
64
28
Gta5 yaptım 100 gb normal ayarlar hiç bir ayarı değiştirmeden pkg oluşturdu gene 100 gb çık 15 dk sürdü benim anlamadığım tek nokta sıkıştırma maximum yapınca 100 gb 50 ye indi diyelim peki kurunca 50 gb mı kuracak yoksa kurduktan sonra gene 100 gb mı görünecek bunun testini şimdi yapacam
Sonucu merakla bekliyorum hocam. Ayrıca işlemci modeliniz nedir?

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Sonucu merakla bekliyorum hocam. Ayrıca işlemci modeliniz nedir?
bilgisayarın tam modelini yazim internetten bakın hp victus s0063nt
  • Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • İşlemci Modeli
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • İşlemci Temel Frekans
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  • İşlemci Artırılmış Frekans

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
461
197
43
Kaç gb ise o şekilde yükleniyor. Cronosda denedim 19.5gb yer kapladı