PS5 HACK PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77,167 kez görüntülenmiş, 1,293 yorum ve 224 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayador1681

ZeuSs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2019
205
104
43

Gezine, Y2JB'nin 1.0 versiyonunu yayınladı, bu Y2JB'nin ilk versiyonu.

Geliştirici
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
4.03 kaydını sağladığı için Rush'a ve testte yardımcı olan herkese teşekkür etmek istiyor.

Sistem gereksinimleri:
- PS5 yazılımı en az 4.03
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
teşekkürler

tkk92222

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2025
23
0
1
cidden gezine ps5 kirdi mi yani inanilmaz peki paylasitigi dosyalari nasil kurcaz oyunlari nerden indiricez bilginiz var mi varsa soyleyin onceden oyunlari yuklemeye baslamam lazim ki drekt olaya gireyim tesekkurler :)

maximusus

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 30, 2013
79
25
18
39
Digital PS5 Pro tam olarak kırıldı mı şu an yani? Hazır black friday yaklaşıyor digital Pro alabilirim belki bu duruma göre.

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
153
37
28
Bu en son yapılan paylaşım ne zaman yayınlanır ve yükleme işlemini nasıl yaparız

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
835
400
63
Backup derken? Hiç kırılmamış uygun versiyonlu cihaza ne yapılcak. Backup dediğinizi anlamadım.
Modifiye edilmiş youtube üzerinden çalışıyor ya bu açık şöyle yaptıklarını düşünüyorum youtube uygulamasını modifiye edip normal kırık ps5 yüklüyorlar yükledileri ps5ten de backup alıyorlar normalde bu backup başka ps5e yüklediğinde psn girişi istemesi lazım lisans sorunu yapması lazım ki ps4de bu sorun olduğundan y2jb işlemi olmuyor ama tabi en düşük bu açık desteklenen ve kırık konsolda bu youtube uygulamasını yükleyip backup almalı ki atıyorum 7.61 yüklediler 6.02 cihazı o yedeklemeyi yüklemesi için 7.61 yükseltmesi lazım ama bana göre ps5in ileride başka açıkların bulunması ki(bu açık daha stabil olabilir ya da hypervisor açığı olabilir gerçi şu an işe yaramasa da) minimum herkes güncellemeden aynı sürümle kullanması açığın en düşük çalışan sürüm 4.03 ile oluşturup paylaştıracaklar ki o sürüm ve üstündeki herkes güncelleme yapmadan yüklesin çalışma mantığını böyle düşünüyorum kısaca yanlışım varsa artık offola 😅

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
835
400
63
Digital PS5 Pro tam olarak kırıldı mı şu an yani? Hazır black friday yaklaşıyor digital Pro alabilirim belki bu duruma göre.
Ps5 en düşük çıkış sürümü 9.60 diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam bu kırılma sürümde 10.01e kadar destekliyor denk getirebilirsiniz ilk üretim prolardan birini ama internetten söyleyeceğiniz rastgele cihaz 10.20de çıkabilir 10.40da hayal kırıklığı uğratabilir maalasef seri nosundan üretim ay/yıl tahmini yaparak denk getirilebilir yine de çok zor kırık ps5 pro yine çok zor görücez ilk çıkan konsollardan biri alıp kenara koymuş olacak ya da nadir de olsa denk getirip almak gerekecek.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Pro 10.01 var, disk yok tek. 7 aydır kutuda. Şimdi türkçe portlu oyunlar oynayabilcekmiyim 😂
Demin kırık ps5 pro ilgili yorumda demiştim anca birisi alacak kenara koyacak da öyle çok zor kırık ps5 pro göreceğiz demiştim siz varmışsınız evet kırılacak bu açıkta diske göre yok yazılım güncellemeye gerek yok hatta ve hatta denemek için İnternete bile bağlamayın şimdilik yazılım güncelleme riskine karşılık bence şu an kırık nadir ps5lerden biri cihazınız 😂

Bu arada düşük sürümde ps5 pro almak isteyenlere örnek olması açısından cihazın seri nosu s01-f257 attığım kısmı kadar olan kısmı paylaşabilir misiniz seri nosundan tahmin ettiğimiz üretim tarihi ile kutudan çıkan yazılım sürümü tutuyor mu diye karşılaştırmak için.

Son düzenleme: