PS5 Emulator PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alexhunterph1

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
866
756
93
Ps5 bile kendini tanıyamaz oldu PS1 miyim PS3 müyüm PC miyim Nintendomuyum segamiyim neyim arkadaş :) eline sağlık

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
90
364
53
Test eden bilgi verebilir mi :)
Test ettim hocam , iso çalışmıyor şimdilik destek yok , dump edilmiş klasör halindeki oyunlar çalışıyor oyunun usrdir içindeki eboot.bin dosyasını içerik olarak yüklemen gerekiyor şimdi de pkg oyunları test ediyorum rap dosyasıyla yine aynı game klasörüne bıraktım şu an ben 10 omniverse pkg'yi test ediyorum bunu da açacak gibi duruyor ve epey hızlı yükleniyor pc'deki rpcs3'e kıyasla pc konfigürasyonum güçlüdür

en önemli NOT : System/RPCS3 içerisine atacağınız ps3update.pup dosyasının ismi çok önemli uzantısının bile doğru yazılması lazım sırf . işaretinden sonra pup yazısı küçük diye 15 dk'mı harcadım sorun mu var çözeyim diye ismini "PS3UPDAT.PUP" olarak kaydedin

edit notu* PKG'ler kesinlikle daha hızlı değilmiş %99'a çok seri geldi ancak %99'da sürekli kalan süre değişiyor

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,142
618
113
Castellanos @Castellanos geldi geldi sonunda geldi 😃

mahmut72

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
417
71
28
Test ettim hocam , iso çalışmıyor şimdilik destek yok , dump edilmiş klasör halindeki oyunlar çalışıyor oyunun usrdir içindeki eboot.bin dosyasını içerik olarak yüklemen gerekiyor şimdi de pkg oyunları test ediyorum rap dosyasıyla yine aynı game klasörüne bıraktım şu an ben 10 omniverse pkg'yi test ediyorum bunu da açacak gibi duruyor ve epey hızlı yükleniyor pc'deki rpcs3'e kıyasla pc konfigürasyonum güçlüdür

en önemli NOT : System/RPCS3 içerisine atacağınız ps3update.pup dosyasının ismi çok önemli uzantısının bile doğru yazılması lazım sırf . işaretinden sonra pup yazısı küçük diye 15 dk'mı harcadım sorun mu var çözeyim diye ismini "PS3UPDAT.PUP" olarak kaydedin

edit notu* PKG'ler kesinlikle daha hızlı değilmiş %99'a çok seri geldi ancak %99'da sürekli kalan süre değişiyor
hocam blur pes 13 denediniz mi nasıldır

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
90
364
53
hocam blur pes 13 denediniz mi nasıldır
henüz denemedim pc'mde yüklü olan oyunlar arasında yoklardı MK9:Komplete edition ve Ice Age 3 deneyebildim şimdi de Ben10 Omniverse pkg'sinin yüklenmesini bekliyorum bir de Cars2 deneyeceğim sonrasında türkçe dublajlı hele bir şu Ben10 omniverse pkgsi yüklensin