PS5 Emulator PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 868 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 RPCS3 Emulatör Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Portal3

mahmut72

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
419
73
28
henüz denemedim pc'mde yüklü olan oyunlar arasında yoklardı MK9:Komplete edition ve Ice Age 3 deneyebildim şimdi de Ben10 Omniverse pkg'sinin yüklenmesini bekliyorum bir de Cars2 deneyeceğim sonrasında türkçe dublajlı hele bir şu Ben10 omniverse pkgsi yüklensin
oyunları emu hangi klasörüne atıyoruz

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
94
371
53
oyunları emu hangi klasörüne atıyoruz
direkt main klasöre games oluşturuyorsun rpcs3 içerisine girmeden system'deki rpcs3 ayrı o kalsın kendi halinde. main ana klasöre ppsa içerisine games klasörü aç ,.iso olanoyunlar çalışmıyor dediğim gibi ya dump hali lazım klasör orada da usrdir içerisinden eboot.bin dosyası ile boot edeceksin ya da pkg lazım ama rap dosyasıyla birlikte

cafein555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
direkt main klasöre games oluşturuyorsun rpcs3 içerisine girmeden system'deki rpcs3 ayrı o kalsın kendi halinde. main ana klasöre ppsa içerisine games klasörü aç ,.iso olanoyunlar çalışmıyor dediğim gibi ya dump hali lazım klasör orada da usrdir içerisinden eboot.bin dosyası ile boot edeceksin ya da pkg lazım ama rap dosyasıyla birlikte
hocam dosyaları ftp ilemi atmak zorundayız

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
94
371
53
hocam dosyaları ftp ilemi atmak zorundayız
herhangi bir file explorer ile disk üzerinden de atabilirsin ama hızlı olmaz eğer taşınabilir diskin ya da ssd'n her neyse artık çok ultra mega okuma yazma hızına sahip değilse kesinlikle ftp üzerinden at en azından 1gbit hızıyla atmış olursun (eğer modemin tüm portlara 1gbit desteklemiyorsa pc'den 2 dk ipyi manuel yapılandır ps5'i kabloyla pcye bağla at) inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlar hocam
-benim altyapım yok vdsl2 destekliyor ama modemim en azından localde portları 1gbit olarak yönlendiriyor kendi aralarında taşınabilir ssd disk ile atmaktan daha işlevsel ve hızlı oluyor benim için çünkü taşınabilir ssdmin okuma yazma hızı 500mb/s ve bu sadece önbelleği dolana kadar dram'i dolduğunda bu değer 30'lara düşüyor daha da yavaşlıyor aslında çoğu kişi işin teknik kısmını bilmiyor bir çok kişide aynı durum geçerli

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
herhangi bir file explorer ile disk üzerinden de atabilirsin ama hızlı olmaz eğer taşınabilir diskin ya da ssd'n her neyse artık çok ultra mega okuma yazma hızına sahip değilse kesinlikle ftp üzerinden at en azından 1gbit hızıyla atmış olursun (eğer modemin tüm portlara 1gbit desteklemiyorsa pc'den 2 dk ipyi manuel yapılandır ps5'i kabloyla pcye bağla at) inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlar hocam
-benim altyapım yok vdsl2 destekliyor ama modemim en azından localde portları 1gbit olarak yönlendiriyor kendi aralarında taşınabilir ssd disk ile atmaktan daha işlevsel ve hızlı oluyor benim için çünkü taşınabilir ssdmin okuma yazma hızı 500mb/s ve bu sadece önbelleği dolana kadar dram'i dolduğunda bu değer 30'lara düşüyor daha da yavaşlıyor aslında çoğu kişi işin teknik kısmını bilmiyor bir çok kişide aynı durum geçerli
hocam şöyle bir sorunum var hangi emulatörü kur[ATTACH type="full" alt="4787"]4787[/ATTACH]mak istersem kurayım bu hatayı alıyorum

cafein555

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 10, 2022
466
145
43
0x80A30008

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
94
371
53
dosyalarda eksiklik var olmasından kaynaklı dosyaları atarken bir anlık kopma yaşanıyor olabilir ,sistem sürümün 13.60 olsun kstufflite 1.11b3 vya üstü olsun bir de shadowmount 1.7.3b veya üstü olsun data/homebrew'in içerisine at dosyalarını ve wireless ile ftp'den aktarıyorsan dediğim gibi kablo ile aktar veya diskten aktarma yapıyorsan başka bir filemanager elf dosyasıyla dene yani görmeden net yorum yapamam tabi ki ama tahmin odaklı böyle diyebiliyorum